INSTRUMENTATION LABO NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • INSTRUMENTATION LABO NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • INSTRUMENTATION LABO NV

Contactgegevens INSTRUMENTATION LABO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTRUMENTATION LABO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTRUMENTATION LABO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Excelsiorln 81 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 25 20 52 32.27 25 20 52

Fax (fax): 32.27 21 24 09 32.27 21 24 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTRUMENTATION LABO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTRUMENTATION LABO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTRUMENTATION LABO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTRUMENTATION LABO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTRUMENTATION LABO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTRUMENTATION LABO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTRUMENTATION LABO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTRUMENTATION LABO NV
Products information INSTRUMENTATION LABO NV

BTW identificatienummer (tax): BE05277526855
Ondernemingsnummer: 2753692626
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Medicine and surgery - apparatus and equipment

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTRUMENTATION LABO NV
(Get full report from official database of BE for INSTRUMENTATION LABO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTRUMENTATION LABO NV
Addition kinds of activities for INSTRUMENTATION LABO NV

3799. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
26750206. Manila mappen | Manila folders
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security

Werken bij INSTRUMENTATION LABO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTRUMENTATION LABO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTRUMENTATION LABO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTRUMENTATION LABO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van INSTRUMENTATION LABO NV in sociale netwerken
Look for responds of INSTRUMENTATION LABO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTRUMENTATION LABO NV. Laat een reactie achter voor INSTRUMENTATION LABO NV. INSTRUMENTATION LABO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTRUMENTATION LABO NV. Leave a respond for INSTRUMENTATION LABO NV. INSTRUMENTATION LABO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTRUMENTATION LABO NV op de google maps. Adres en contacten INSTRUMENTATION LABO NV
Location of INSTRUMENTATION LABO NV on the google maps. Address and contacts of INSTRUMENTATION LABO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTRUMENTATION LABO NV INSTRUMENTATION LABO NV: CHEVREMONT FRERES SPRL | Buts W | R. BAUDOUIN T.H.C. | SIMONE CLAUS | Blockx Peggy

Other related companies as INSTRUMENTATION LABO NV: CHEVREMONT FRERES SPRL | Buts W | R. BAUDOUIN T.H.C. | SIMONE CLAUS | Blockx Peggy

INSTRUMENTATION LABO NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTRUMENTATION LABO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05277526855. Het bedrijf INSTRUMENTATION LABO NV bevindt zich op het adres: Excelsiorln 81 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Medicine and surgery - apparatus and equipment.
De hoofdactiviteit van INSTRUMENTATION LABO NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTRUMENTATION LABO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTRUMENTATION LABO NV, openstaande posities, locatie van INSTRUMENTATION LABO NV op de kaart.

INSTRUMENTATION LABO NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTRUMENTATION LABO NV, company assigned to the tax number BE05277526855. The company INSTRUMENTATION LABO NV is located at the address: Excelsiorln 81 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Medicine and surgery - apparatus and equipment.
The main activity of INSTRUMENTATION LABO NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTRUMENTATION LABO NV is not available. You also can look at reviews of INSTRUMENTATION LABO NV, open positions, location of INSTRUMENTATION LABO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTRUMENTATION LABO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTRUMENTATION LABO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTRUMENTATION LABO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTRUMENTATION LABO NV, employees, financial statistics.