DHR EDGARD STUBBE

Contactgegevens DHR EDGARD STUBBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHR EDGARD STUBBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHR EDGARD STUBBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsestr 3 8020 Ruddervoorde, België

Telefoon (phone): 32.50 27 78 88 32.50 27 78 88

Fax (fax): 32.50 27 69 88 32.50 27 69 88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHR EDGARD STUBBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHR EDGARD STUBBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHR EDGARD STUBBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHR EDGARD STUBBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHR EDGARD STUBBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHR EDGARD STUBBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHR EDGARD STUBBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHR EDGARD STUBBE
Products information DHR EDGARD STUBBE

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sauna - equipment^^Tanning salons - equipment

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHR EDGARD STUBBE
(Get full report from official database of BE for DHR EDGARD STUBBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHR EDGARD STUBBE
Addition kinds of activities for DHR EDGARD STUBBE

2121. sigaren | Cigars
179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
48329901. Etnische programmering | Ethnic programming
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij DHR EDGARD STUBBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHR EDGARD STUBBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHR EDGARD STUBBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHR EDGARD STUBBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

Zoek naar antwoorden van DHR EDGARD STUBBE in sociale netwerken
Look for responds of DHR EDGARD STUBBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHR EDGARD STUBBE. Laat een reactie achter voor DHR EDGARD STUBBE. DHR EDGARD STUBBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHR EDGARD STUBBE. Leave a respond for DHR EDGARD STUBBE. DHR EDGARD STUBBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHR EDGARD STUBBE op de google maps. Adres en contacten DHR EDGARD STUBBE
Location of DHR EDGARD STUBBE on the google maps. Address and contacts of DHR EDGARD STUBBE

Andere gerelateerde bedrijven als come DHR EDGARD STUBBE DHR EDGARD STUBBE: Pneumatex & Cie NV | CARROSSERIE LONGCHAMP | HENDRIK VANDERERVEN | AQUA-TOP | JULIEN MOLDERS

Other related companies as DHR EDGARD STUBBE: Pneumatex & Cie NV | CARROSSERIE LONGCHAMP | HENDRIK VANDERERVEN | AQUA-TOP | JULIEN MOLDERS

DHR EDGARD STUBBE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHR EDGARD STUBBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf DHR EDGARD STUBBE bevindt zich op het adres: Torhoutsestr 3 8020 Ruddervoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Sauna - equipment^^Tanning salons - equipment.
De hoofdactiviteit van DHR EDGARD STUBBE is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHR EDGARD STUBBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHR EDGARD STUBBE, openstaande posities, locatie van DHR EDGARD STUBBE op de kaart.

DHR EDGARD STUBBE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHR EDGARD STUBBE, company assigned to the tax number BE05332733154. The company DHR EDGARD STUBBE is located at the address: Torhoutsestr 3 8020 Ruddervoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Sauna - equipment^^Tanning salons - equipment.
The main activity of DHR EDGARD STUBBE is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DHR EDGARD STUBBE is not available. You also can look at reviews of DHR EDGARD STUBBE, open positions, location of DHR EDGARD STUBBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHR EDGARD STUBBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHR EDGARD STUBBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHR EDGARD STUBBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHR EDGARD STUBBE, employees, financial statistics.