Vanhaverbeke/Minne

Contactgegevens Vanhaverbeke/Minne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhaverbeke/Minne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhaverbeke/Minne

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Spoorwegstraat 328; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 38 01 08 (+32-050 38 01 08) 050 38 01 08 (+32-050 38 01 08)

Fax (fax): +32 (51) 192-26-55 +32 (51) 192-26-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhaverbeke/Minne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhaverbeke/Minne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhaverbeke/Minne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhaverbeke/Minne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhaverbeke/Minne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhaverbeke/Minne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhaverbeke/Minne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhaverbeke/Minne
Products information Vanhaverbeke/Minne

BTW identificatienummer (tax): BE04520019531
Ondernemingsnummer: 2604827880
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Vanhaverbeke/Minne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhaverbeke/Minne
(Get full report from official database of BE for Vanhaverbeke/Minne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhaverbeke/Minne
Addition kinds of activities for Vanhaverbeke/Minne

2082. Malt dranken | Malt beverages
171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
35929901. carburateurs | Carburetors
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats

Werken bij Vanhaverbeke/Minne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhaverbeke/Minne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhaverbeke/Minne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhaverbeke/Minne. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Vanhaverbeke/Minne in sociale netwerken
Look for responds of Vanhaverbeke/Minne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhaverbeke/Minne. Laat een reactie achter voor Vanhaverbeke/Minne. Vanhaverbeke/Minne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhaverbeke/Minne. Leave a respond for Vanhaverbeke/Minne. Vanhaverbeke/Minne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhaverbeke/Minne op de google maps. Adres en contacten Vanhaverbeke/Minne
Location of Vanhaverbeke/Minne on the google maps. Address and contacts of Vanhaverbeke/Minne

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhaverbeke/Minne Vanhaverbeke/Minne: FRITUUR 'T ANKERTJE | Inestyle | D.C. MOLENBEEK | ARMAND BURTON | NOEL LEENAERS

Other related companies as Vanhaverbeke/Minne: FRITUUR 'T ANKERTJE | Inestyle | D.C. MOLENBEEK | ARMAND BURTON | NOEL LEENAERS

Vanhaverbeke/Minne is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhaverbeke/Minne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04520019531. Het bedrijf Vanhaverbeke/Minne bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat 328; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Vanhaverbeke/Minne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhaverbeke/Minne is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhaverbeke/Minne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhaverbeke/Minne, openstaande posities, locatie van Vanhaverbeke/Minne op de kaart.

Vanhaverbeke/Minne is a company, that was registered 1998 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Vanhaverbeke/Minne, company assigned to the tax number BE04520019531. The company Vanhaverbeke/Minne is located at the address: Spoorwegstraat 328; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Vanhaverbeke/Minne were not found.
The main activity of Vanhaverbeke/Minne is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhaverbeke/Minne is not available. You also can look at reviews of Vanhaverbeke/Minne, open positions, location of Vanhaverbeke/Minne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhaverbeke/Minne, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhaverbeke/Minne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhaverbeke/Minne, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhaverbeke/Minne, employees, financial statistics.