SILHOUETTE BENELUX BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • SILHOUETTE BENELUX BVBA
Private companiesSocial Services • SILHOUETTE BENELUX BVBA

Contactgegevens SILHOUETTE BENELUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SILHOUETTE BENELUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SILHOUETTE BENELUX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Desguinlei 6 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 48 24 50 32.32 48 24 50

Fax (fax): 32.32 48 07 25 32.32 48 07 25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SILHOUETTE BENELUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SILHOUETTE BENELUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SILHOUETTE BENELUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SILHOUETTE BENELUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SILHOUETTE BENELUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SILHOUETTE BENELUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SILHOUETTE BENELUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SILHOUETTE BENELUX BVBA
Products information SILHOUETTE BENELUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06030364990
Ondernemingsnummer: 9532531738
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Frames,eyeglasses

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Optical equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SILHOUETTE BENELUX BVBA
(Get full report from official database of BE for SILHOUETTE BENELUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SILHOUETTE BENELUX BVBA
Addition kinds of activities for SILHOUETTE BENELUX BVBA

7213. Linnengoed | Linen supply
239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
38430108. Tandmotoren | Dental engines
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear

Werken bij SILHOUETTE BENELUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SILHOUETTE BENELUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SILHOUETTE BENELUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SILHOUETTE BENELUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van SILHOUETTE BENELUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SILHOUETTE BENELUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SILHOUETTE BENELUX BVBA. Laat een reactie achter voor SILHOUETTE BENELUX BVBA. SILHOUETTE BENELUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SILHOUETTE BENELUX BVBA. Leave a respond for SILHOUETTE BENELUX BVBA. SILHOUETTE BENELUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SILHOUETTE BENELUX BVBA op de google maps. Adres en contacten SILHOUETTE BENELUX BVBA
Location of SILHOUETTE BENELUX BVBA on the google maps. Address and contacts of SILHOUETTE BENELUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SILHOUETTE BENELUX BVBA SILHOUETTE BENELUX BVBA: Gâterie | Sofimas SPRL | Viva | KAJIMA ENGINEERING BELG. | TRANSPORT SCHEERS EXPRESS

Other related companies as SILHOUETTE BENELUX BVBA: Gâterie | Sofimas SPRL | Viva | KAJIMA ENGINEERING BELG. | TRANSPORT SCHEERS EXPRESS

SILHOUETTE BENELUX BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SILHOUETTE BENELUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06030364990. Het bedrijf SILHOUETTE BENELUX BVBA bevindt zich op het adres: Desguinlei 6 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Optical equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Frames,eyeglasses.
De hoofdactiviteit van SILHOUETTE BENELUX BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SILHOUETTE BENELUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SILHOUETTE BENELUX BVBA, openstaande posities, locatie van SILHOUETTE BENELUX BVBA op de kaart.

SILHOUETTE BENELUX BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SILHOUETTE BENELUX BVBA, company assigned to the tax number BE06030364990. The company SILHOUETTE BENELUX BVBA is located at the address: Desguinlei 6 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health - equipments and instruments; Optical equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Frames,eyeglasses.
The main activity of SILHOUETTE BENELUX BVBA is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SILHOUETTE BENELUX BVBA is not available. You also can look at reviews of SILHOUETTE BENELUX BVBA, open positions, location of SILHOUETTE BENELUX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SILHOUETTE BENELUX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SILHOUETTE BENELUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SILHOUETTE BENELUX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SILHOUETTE BENELUX BVBA, employees, financial statistics.