VWR INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VWR INTERNATIONAL
Private companiesEducational Services • VWR INTERNATIONAL

Contactgegevens VWR INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VWR INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VWR INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Geldenaaksebaan 464 3001 Leuven, België

Telefoon (phone): 32.16 38 50 11 32.16 38 50 11

Fax (fax): 32.16 38 53 85 32.16 38 53 85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VWR INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VWR INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VWR INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VWR INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VWR INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VWR INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VWR INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VWR INTERNATIONAL
Products information VWR INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE05150085449
Ondernemingsnummer: 9007110595
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Laboratory equipment and instruments

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VWR INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for VWR INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VWR INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for VWR INTERNATIONAL

221105. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
34310000. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval

Werken bij VWR INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VWR INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VWR INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VWR INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van VWR INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of VWR INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VWR INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor VWR INTERNATIONAL. VWR INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VWR INTERNATIONAL. Leave a respond for VWR INTERNATIONAL. VWR INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VWR INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten VWR INTERNATIONAL
Location of VWR INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of VWR INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come VWR INTERNATIONAL VWR INTERNATIONAL: Garsous L | Herbiet Benoit | Haloin J | ANNA-MARIA VRIJDERS | ERIC DE VLIEGHERE

Other related companies as VWR INTERNATIONAL: Garsous L | Herbiet Benoit | Haloin J | ANNA-MARIA VRIJDERS | ERIC DE VLIEGHERE

VWR INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VWR INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05150085449. Het bedrijf VWR INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Geldenaaksebaan 464 3001 Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Laboratory equipment and instruments.
De hoofdactiviteit van VWR INTERNATIONAL is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VWR INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VWR INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van VWR INTERNATIONAL op de kaart.

VWR INTERNATIONAL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VWR INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE05150085449. The company VWR INTERNATIONAL is located at the address: Geldenaaksebaan 464 3001 Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health - equipments and instruments; Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment. List of products are Laboratory equipment and instruments.
The main activity of VWR INTERNATIONAL is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VWR INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of VWR INTERNATIONAL, open positions, location of VWR INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VWR INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VWR INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VWR INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VWR INTERNATIONAL, employees, financial statistics.