JORO PARTICULIERE BROEIERIJ

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • JORO PARTICULIERE BROEIERIJ
Private companiesMotion Pictures • JORO PARTICULIERE BROEIERIJ

Contactgegevens JORO PARTICULIERE BROEIERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JORO PARTICULIERE BROEIERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JORO PARTICULIERE BROEIERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ekselsebaan 1; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 34 12 16 (+32-011 34 12 16) 011 34 12 16 (+32-011 34 12 16)

Fax (fax): +32 (69) 460-26-63 +32 (69) 460-26-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JORO PARTICULIERE BROEIERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JORO PARTICULIERE BROEIERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JORO PARTICULIERE BROEIERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JORO PARTICULIERE BROEIERIJ
Products information JORO PARTICULIERE BROEIERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08399017333
Ondernemingsnummer: 6891418457
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JORO PARTICULIERE BROEIERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hatcheries - Poultry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JORO PARTICULIERE BROEIERIJ
(Get full report from official database of BE for JORO PARTICULIERE BROEIERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JORO PARTICULIERE BROEIERIJ
Addition kinds of activities for JORO PARTICULIERE BROEIERIJ

354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
34420402. Garage deuren, overhead: metaal | Garage doors, overhead: metal
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
50830102. Pluimvee-apparatuur | Poultry equipment

Werken bij JORO PARTICULIERE BROEIERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JORO PARTICULIERE BROEIERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Zoek naar antwoorden van JORO PARTICULIERE BROEIERIJ in sociale netwerken
Look for responds of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. Laat een reactie achter voor JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. JORO PARTICULIERE BROEIERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. Leave a respond for JORO PARTICULIERE BROEIERIJ. JORO PARTICULIERE BROEIERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JORO PARTICULIERE BROEIERIJ op de google maps. Adres en contacten JORO PARTICULIERE BROEIERIJ
Location of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ on the google maps. Address and contacts of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come JORO PARTICULIERE BROEIERIJ JORO PARTICULIERE BROEIERIJ: LE CANARD ہ TROIS PATTES | OPTIEK SILHOUETTE | KATRIEN VAN NUFFEL | VAN DE POEL | HEEMK. MUSEUM WISSEKERKE

Other related companies as JORO PARTICULIERE BROEIERIJ: LE CANARD ہ TROIS PATTES | OPTIEK SILHOUETTE | KATRIEN VAN NUFFEL | VAN DE POEL | HEEMK. MUSEUM WISSEKERKE

JORO PARTICULIERE BROEIERIJ is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08399017333. Het bedrijf JORO PARTICULIERE BROEIERIJ bevindt zich op het adres: Ekselsebaan 1; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hatcheries - Poultry. Producten gemaakt in JORO PARTICULIERE BROEIERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JORO PARTICULIERE BROEIERIJ is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JORO PARTICULIERE BROEIERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, openstaande posities, locatie van JORO PARTICULIERE BROEIERIJ op de kaart.

JORO PARTICULIERE BROEIERIJ is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, company assigned to the tax number BE08399017333. The company JORO PARTICULIERE BROEIERIJ is located at the address: Ekselsebaan 1; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hatcheries - Poultry. Products created in JORO PARTICULIERE BROEIERIJ were not found.
The main activity of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ is not available. You also can look at reviews of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, open positions, location of JORO PARTICULIERE BROEIERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JORO PARTICULIERE BROEIERIJ, employees, financial statistics.