'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Private companiesEducational Services • 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Contactgegevens 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellensteenweg 19; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 66 76 (+32-03 666 66 76) 03 666 66 76 (+32-03 666 66 76)

Fax (fax): 03 666 60 97 (+32-03 666 60 97) 03 666 60 97 (+32-03 666 60 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Products information 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08046356201
Ondernemingsnummer: 4178894042
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Garden equipment

Product categorie (product category): Hardware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
(Get full report from official database of BE for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Addition kinds of activities for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

355906. ovens | Kilns
17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
37140200. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV in sociale netwerken
Look for responds of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Laat een reactie achter voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Leave a respond for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV op de google maps. Adres en contacten 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Location of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV on the google maps. Address and contacts of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: B.B.H. Compta SC | DEROO CLAUDE | PMD SERVICES | Centre PMS dept 2 Libre de Bruxelles | Dimma Design SA

Other related companies as 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: B.B.H. Compta SC | DEROO CLAUDE | PMD SERVICES | Centre PMS dept 2 Libre de Bruxelles | Dimma Design SA

'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08046356201. Het bedrijf 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV bevindt zich op het adres: Kapellensteenweg 19; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hardware - Retail. Lijst met producten zijn Garden equipment.
De hoofdactiviteit van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, openstaande posities, locatie van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV op de kaart.

'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, company assigned to the tax number BE08046356201. The company 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is located at the address: Kapellensteenweg 19; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hardware - Retail. List of products are Garden equipment.
The main activity of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is not available. You also can look at reviews of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, open positions, location of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, employees, financial statistics.