Ponsaerts NV

Contactgegevens Ponsaerts NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ponsaerts NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ponsaerts NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peperstraat 23; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 11 57 (+32-016 81 11 57) 016 81 11 57 (+32-016 81 11 57)

Fax (fax): 016 82 11 87 (+32-016 82 11 87) 016 82 11 87 (+32-016 82 11 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ponsaerts NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ponsaerts NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ponsaerts NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ponsaerts NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ponsaerts NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ponsaerts NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ponsaerts NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ponsaerts NV
Products information Ponsaerts NV

BTW identificatienummer (tax): BE04828186035
Ondernemingsnummer: 6026519775
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Hardware - Retail; Locks & keys; Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Hardware - Builders' and furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ponsaerts NV
(Get full report from official database of BE for Ponsaerts NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ponsaerts NV
Addition kinds of activities for Ponsaerts NV

239202. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
26559900. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
60829901. Overeenkomst corporaties | Agreement corporations
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij Ponsaerts NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ponsaerts NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ponsaerts NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ponsaerts NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Zoek naar antwoorden van Ponsaerts NV in sociale netwerken
Look for responds of Ponsaerts NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ponsaerts NV. Laat een reactie achter voor Ponsaerts NV. Ponsaerts NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ponsaerts NV. Leave a respond for Ponsaerts NV. Ponsaerts NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ponsaerts NV op de google maps. Adres en contacten Ponsaerts NV
Location of Ponsaerts NV on the google maps. Address and contacts of Ponsaerts NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ponsaerts NV Ponsaerts NV: LEYS SHOPPING 2 | Mathei | SCANDAL | Foto Fun | Meubelland

Other related companies as Ponsaerts NV: LEYS SHOPPING 2 | Mathei | SCANDAL | Foto Fun | Meubelland

Ponsaerts NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ponsaerts NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04828186035. Het bedrijf Ponsaerts NV bevindt zich op het adres: Peperstraat 23; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hardware - Builders' and furniture. Lijst met producten zijn Hardware - Retail; Locks & keys; Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van Ponsaerts NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ponsaerts NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ponsaerts NV, openstaande posities, locatie van Ponsaerts NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ponsaerts NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ponsaerts NV, company assigned to the tax number BE04828186035. The company Ponsaerts NV is located at the address: Peperstraat 23; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hardware - Builders' and furniture. List of products are Hardware - Retail; Locks & keys; Fireproof & armoured doors.
The main activity of Ponsaerts NV is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ponsaerts NV is not available. You also can look at reviews of Ponsaerts NV, open positions, location of Ponsaerts NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ponsaerts NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ponsaerts NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ponsaerts NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ponsaerts NV, employees, financial statistics.