Nobelcuir

Contactgegevens Nobelcuir: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nobelcuir: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nobelcuir

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Sept Bonniers 56; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 264 62 63 (+32-04 264 62 63) 04 264 62 63 (+32-04 264 62 63)

Fax (fax): 04 264 62 63 (+32-04 264 62 63) 04 264 62 63 (+32-04 264 62 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nobelcuir: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nobelcuir"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nobelcuir"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nobelcuir, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nobelcuir. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nobelcuir, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nobelcuir. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nobelcuir
Products information Nobelcuir

BTW identificatienummer (tax): BE08965087890
Ondernemingsnummer: 8869232177
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Nobelcuir zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicraft

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nobelcuir
(Get full report from official database of BE for Nobelcuir)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nobelcuir
Addition kinds of activities for Nobelcuir

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
962102. Licentiebureaus | Licensing agencies
31110203. Boven leer | Upper leather
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
39520107. Mengsels, goud of brons: kunstenaars ' | Mixtures, gold or bronze: artists'

Werken bij Nobelcuir: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nobelcuir: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nobelcuir. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nobelcuir. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van Nobelcuir in sociale netwerken
Look for responds of Nobelcuir in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nobelcuir. Laat een reactie achter voor Nobelcuir. Nobelcuir bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nobelcuir. Leave a respond for Nobelcuir. Nobelcuir on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nobelcuir op de google maps. Adres en contacten Nobelcuir
Location of Nobelcuir on the google maps. Address and contacts of Nobelcuir

Andere gerelateerde bedrijven als come Nobelcuir Nobelcuir: Jardin de la Beauté (Le) | KREATIEF | GODET GRAPHIC IMPRIMERIE | Van Trappen G NV | D茅p?t-Occasions

Other related companies as Nobelcuir: Jardin de la Beauté (Le) | KREATIEF | GODET GRAPHIC IMPRIMERIE | Van Trappen G NV | D茅p?t-Occasions

Nobelcuir is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nobelcuir, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08965087890. Het bedrijf Nobelcuir bevindt zich op het adres: Rue des Sept Bonniers 56; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Handicraft. Producten gemaakt in Nobelcuir zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nobelcuir is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nobelcuir is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nobelcuir, openstaande posities, locatie van Nobelcuir op de kaart.

Nobelcuir is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nobelcuir, company assigned to the tax number BE08965087890. The company Nobelcuir is located at the address: Rue des Sept Bonniers 56; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Handicraft. Products created in Nobelcuir were not found.
The main activity of Nobelcuir is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nobelcuir is not available. You also can look at reviews of Nobelcuir, open positions, location of Nobelcuir on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nobelcuir, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nobelcuir, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nobelcuir, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nobelcuir, employees, financial statistics.