Vandenberghe M

Contactgegevens Vandenberghe M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenberghe M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenberghe M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ichtegemstraat 7; 8610; Kortemark, België

Telefoon (phone): 051 56 73 60 (+32-051 56 73 60) 051 56 73 60 (+32-051 56 73 60)

Fax (fax): +32 (14) 277-71-81 +32 (14) 277-71-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenberghe M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenberghe M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenberghe M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenberghe M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenberghe M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenberghe M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenberghe M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenberghe M
Products information Vandenberghe M

BTW identificatienummer (tax): BE07525604248
Ondernemingsnummer: 6145446777
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Vandenberghe M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenberghe M
(Get full report from official database of BE for Vandenberghe M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenberghe M
Addition kinds of activities for Vandenberghe M

3563. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
30110105. Industriële binnenbuizen | Industrial inner tubes
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
91990104. Leveringsbureau, overheid | Supply agency, government

Werken bij Vandenberghe M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenberghe M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenberghe M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenberghe M. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Vandenberghe M in sociale netwerken
Look for responds of Vandenberghe M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenberghe M. Laat een reactie achter voor Vandenberghe M. Vandenberghe M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenberghe M. Leave a respond for Vandenberghe M. Vandenberghe M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenberghe M op de google maps. Adres en contacten Vandenberghe M
Location of Vandenberghe M on the google maps. Address and contacts of Vandenberghe M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenberghe M Vandenberghe M: 4 K_KEMPENAERS | SADA HOUSE | K. MAERTENS | EMIEL BEECKMAN | ANNE-MARIE BOULVAIN

Other related companies as Vandenberghe M: 4 K_KEMPENAERS | SADA HOUSE | K. MAERTENS | EMIEL BEECKMAN | ANNE-MARIE BOULVAIN

Vandenberghe M is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenberghe M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07525604248. Het bedrijf Vandenberghe M bevindt zich op het adres: Ichtegemstraat 7; 8610; Kortemark. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 844,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Vandenberghe M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenberghe M is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenberghe M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenberghe M, openstaande posities, locatie van Vandenberghe M op de kaart.

Vandenberghe M is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenberghe M, company assigned to the tax number BE07525604248. The company Vandenberghe M is located at the address: Ichtegemstraat 7; 8610; Kortemark. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 844,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Vandenberghe M were not found.
The main activity of Vandenberghe M is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenberghe M is not available. You also can look at reviews of Vandenberghe M, open positions, location of Vandenberghe M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenberghe M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenberghe M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenberghe M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenberghe M, employees, financial statistics.