Vandekerckhove R & Zn

Contactgegevens Vandekerckhove R & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandekerckhove R & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandekerckhove R & Zn

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue de Flandre 97; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 09 25 (+32-02 511 09 25) 02 511 09 25 (+32-02 511 09 25)

Fax (fax): +32 (87) 634-24-59 +32 (87) 634-24-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandekerckhove R & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandekerckhove R & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandekerckhove R & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandekerckhove R & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandekerckhove R & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandekerckhove R & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandekerckhove R & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandekerckhove R & Zn
Products information Vandekerckhove R & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE06924652099
Ondernemingsnummer: 8168029785
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandekerckhove R & Zn
(Get full report from official database of BE for Vandekerckhove R & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandekerckhove R & Zn
Addition kinds of activities for Vandekerckhove R & Zn

07519900. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
14990302. Calcite mijnbouw | Calcite mining
20990104. Sorghumensiroop, voor zoetstoffen | Sorghum syrups, for sweetening
38220103. Vochtigheidscontroles, airco-typen | Humidity controls, air-conditioning types
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental

Werken bij Vandekerckhove R & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandekerckhove R & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandekerckhove R & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandekerckhove R & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Vandekerckhove R & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Vandekerckhove R & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandekerckhove R & Zn. Laat een reactie achter voor Vandekerckhove R & Zn. Vandekerckhove R & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandekerckhove R & Zn. Leave a respond for Vandekerckhove R & Zn. Vandekerckhove R & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandekerckhove R & Zn op de google maps. Adres en contacten Vandekerckhove R & Zn
Location of Vandekerckhove R & Zn on the google maps. Address and contacts of Vandekerckhove R & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandekerckhove R & Zn Vandekerckhove R & Zn: Ringoir J-L | a.v.l. service | Gavel Vincent | Dourcy A | Robberechts J BVBA

Other related companies as Vandekerckhove R & Zn: Ringoir J-L | a.v.l. service | Gavel Vincent | Dourcy A | Robberechts J BVBA

Vandekerckhove R & Zn is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandekerckhove R & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06924652099. Het bedrijf Vandekerckhove R & Zn bevindt zich op het adres: Rue de Flandre 97; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Vandekerckhove R & Zn is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandekerckhove R & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandekerckhove R & Zn, openstaande posities, locatie van Vandekerckhove R & Zn op de kaart.

Vandekerckhove R & Zn is a company, that was registered 1995 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Vandekerckhove R & Zn, company assigned to the tax number BE06924652099. The company Vandekerckhove R & Zn is located at the address: Rue de Flandre 97; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Vandekerckhove R & Zn is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandekerckhove R & Zn is not available. You also can look at reviews of Vandekerckhove R & Zn, open positions, location of Vandekerckhove R & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandekerckhove R & Zn, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandekerckhove R & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandekerckhove R & Zn, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandekerckhove R & Zn, employees, financial statistics.