Widar Dorpsgemeenschap

Contactgegevens Widar Dorpsgemeenschap: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Widar Dorpsgemeenschap: address, phone, fax, email, website, opening hours

Widar Dorpsgemeenschap

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lipseinde 43; 2330; Merksplas, België

Telefoon (phone): 014 63 44 46 (+32-014 63 44 46) 014 63 44 46 (+32-014 63 44 46)

Fax (fax): +32 (87) 256-62-24 +32 (87) 256-62-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Widar Dorpsgemeenschap: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Widar Dorpsgemeenschap"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Widar Dorpsgemeenschap"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Widar Dorpsgemeenschap, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Widar Dorpsgemeenschap. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Widar Dorpsgemeenschap, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Widar Dorpsgemeenschap. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Widar Dorpsgemeenschap
Products information Widar Dorpsgemeenschap

BTW identificatienummer (tax): BE09433929443
Ondernemingsnummer: 1730041503
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Widar Dorpsgemeenschap zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Widar Dorpsgemeenschap
(Get full report from official database of BE for Widar Dorpsgemeenschap)

Aanvulling soorten activiteiten voor Widar Dorpsgemeenschap
Addition kinds of activities for Widar Dorpsgemeenschap

555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
51390000. Schoeisel | Footwear
51491104. Gist | Yeast

Werken bij Widar Dorpsgemeenschap: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Widar Dorpsgemeenschap: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Widar Dorpsgemeenschap. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Widar Dorpsgemeenschap. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Widar Dorpsgemeenschap in sociale netwerken
Look for responds of Widar Dorpsgemeenschap in social networks

Lees alle opmerkingen voor Widar Dorpsgemeenschap. Laat een reactie achter voor Widar Dorpsgemeenschap. Widar Dorpsgemeenschap bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Widar Dorpsgemeenschap. Leave a respond for Widar Dorpsgemeenschap. Widar Dorpsgemeenschap on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Widar Dorpsgemeenschap op de google maps. Adres en contacten Widar Dorpsgemeenschap
Location of Widar Dorpsgemeenschap on the google maps. Address and contacts of Widar Dorpsgemeenschap

Andere gerelateerde bedrijven als come Widar Dorpsgemeenschap Widar Dorpsgemeenschap: ERGO SPRL | Franky Schoonmaakbedrijf | SIMONNE MAES | FILIP VERPOEST | JAARBEURS UTRECHT/ bv PROJECTS

Other related companies as Widar Dorpsgemeenschap: ERGO SPRL | Franky Schoonmaakbedrijf | SIMONNE MAES | FILIP VERPOEST | JAARBEURS UTRECHT/ bv PROJECTS

Widar Dorpsgemeenschap is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Widar Dorpsgemeenschap, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433929443. Het bedrijf Widar Dorpsgemeenschap bevindt zich op het adres: Lipseinde 43; 2330; Merksplas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in Widar Dorpsgemeenschap zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Widar Dorpsgemeenschap is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Widar Dorpsgemeenschap is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Widar Dorpsgemeenschap, openstaande posities, locatie van Widar Dorpsgemeenschap op de kaart.

Widar Dorpsgemeenschap is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Widar Dorpsgemeenschap, company assigned to the tax number BE09433929443. The company Widar Dorpsgemeenschap is located at the address: Lipseinde 43; 2330; Merksplas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in Widar Dorpsgemeenschap were not found.
The main activity of Widar Dorpsgemeenschap is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Widar Dorpsgemeenschap is not available. You also can look at reviews of Widar Dorpsgemeenschap, open positions, location of Widar Dorpsgemeenschap on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Widar Dorpsgemeenschap, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Widar Dorpsgemeenschap, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Widar Dorpsgemeenschap, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Widar Dorpsgemeenschap, employees, financial statistics.