Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland

Particuliere bedrijvencommunicatie • Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland
Private companiesCommunications • Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland

Contactgegevens Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk De Meesterstraat 118; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 10 59 (+32-03 776 10 59) 03 776 10 59 (+32-03 776 10 59)

Fax (fax): 03 766 13 21 (+32-03 766 13 21) 03 766 13 21 (+32-03 766 13 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland
Products information Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland

BTW identificatienummer (tax): BE03031372070
Ondernemingsnummer: 7220184326
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland
(Get full report from official database of BE for Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland
Addition kinds of activities for Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland

2032. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
39440301. Vliegtuigmodellen, speelgoed en hobby | Airplane models, toy and hobby
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
50149905. Vrachtwagens banden en buizen | Truck tires and tubes
50489901. Contactlenzen | Contact lenses
51690208. Zuurstof | Oxygen

Werken bij Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland in sociale netwerken
Look for responds of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Laat een reactie achter voor Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Leave a respond for Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland. Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland op de google maps. Adres en contacten Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland
Location of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland on the google maps. Address and contacts of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland

Andere gerelateerde bedrijven als come Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland: P. BEGUIN | BRANDWEERKAZERNE | Gaby | VAN WIEMEERSCH | SYNTAX

Other related companies as Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland: P. BEGUIN | BRANDWEERKAZERNE | Gaby | VAN WIEMEERSCH | SYNTAX

Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031372070. Het bedrijf Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland bevindt zich op het adres: Lodewijk De Meesterstraat 118; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, openstaande posities, locatie van Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland op de kaart.

Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, company assigned to the tax number BE03031372070. The company Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland is located at the address: Lodewijk De Meesterstraat 118; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland were not found.
The main activity of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland is not available. You also can look at reviews of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, open positions, location of Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Integratieprojekt voor Personen met een handicap regio Waasland, employees, financial statistics.