I.M.P. HOME Familial

Contactgegevens I.M.P. HOME Familial: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.P. HOME Familial: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.P. HOME Familial

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vandervelde 240; 6534; Thuin (Gozée), België

Telefoon (phone): 071 59 07 13 (+32-071 59 07 13) 071 59 07 13 (+32-071 59 07 13)

Fax (fax): 071 59 62 32 (+32-071 59 62 32) 071 59 62 32 (+32-071 59 62 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.P. HOME Familial: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.P. HOME Familial"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.P. HOME Familial"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.P. HOME Familial, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.P. HOME Familial. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.P. HOME Familial, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.P. HOME Familial. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.P. HOME Familial
Products information I.M.P. HOME Familial

BTW identificatienummer (tax): BE04697174072
Ondernemingsnummer: 4114624023
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in I.M.P. HOME Familial zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.P. HOME Familial
(Get full report from official database of BE for I.M.P. HOME Familial)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.P. HOME Familial
Addition kinds of activities for I.M.P. HOME Familial

092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
26310503. Strokarton | Strawboard
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
50879913. Automaten en benodigdheden | Vending machines and supplies

Werken bij I.M.P. HOME Familial: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.P. HOME Familial: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.P. HOME Familial. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.P. HOME Familial. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van I.M.P. HOME Familial in sociale netwerken
Look for responds of I.M.P. HOME Familial in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.P. HOME Familial. Laat een reactie achter voor I.M.P. HOME Familial. I.M.P. HOME Familial bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.P. HOME Familial. Leave a respond for I.M.P. HOME Familial. I.M.P. HOME Familial on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.P. HOME Familial op de google maps. Adres en contacten I.M.P. HOME Familial
Location of I.M.P. HOME Familial on the google maps. Address and contacts of I.M.P. HOME Familial

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.P. HOME Familial I.M.P. HOME Familial: HUIS MIKADO | Placement Familial | VAN BYLEN | FE. MATAGNE | Hair Pluss

Other related companies as I.M.P. HOME Familial: HUIS MIKADO | Placement Familial | VAN BYLEN | FE. MATAGNE | Hair Pluss

I.M.P. HOME Familial is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.P. HOME Familial, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04697174072. Het bedrijf I.M.P. HOME Familial bevindt zich op het adres: Rue Vandervelde 240; 6534; Thuin (Gozée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in I.M.P. HOME Familial zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.M.P. HOME Familial is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.P. HOME Familial is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.P. HOME Familial, openstaande posities, locatie van I.M.P. HOME Familial op de kaart.

I.M.P. HOME Familial is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.P. HOME Familial, company assigned to the tax number BE04697174072. The company I.M.P. HOME Familial is located at the address: Rue Vandervelde 240; 6534; Thuin (Gozée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in I.M.P. HOME Familial were not found.
The main activity of I.M.P. HOME Familial is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.P. HOME Familial is not available. You also can look at reviews of I.M.P. HOME Familial, open positions, location of I.M.P. HOME Familial on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.P. HOME Familial, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.P. HOME Familial, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.P. HOME Familial, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.P. HOME Familial, employees, financial statistics.