Hoeveke Onthaalcentrum ('t)

Contactgegevens Hoeveke Onthaalcentrum ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoeveke Onthaalcentrum ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoeveke Onthaalcentrum ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dikke Eikstraat 75; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 33 40 88 (+32-013 33 40 88) 013 33 40 88 (+32-013 33 40 88)

Fax (fax): +32 (9) 998-85-28 +32 (9) 998-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoeveke Onthaalcentrum ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoeveke Onthaalcentrum ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoeveke Onthaalcentrum ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoeveke Onthaalcentrum ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoeveke Onthaalcentrum ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoeveke Onthaalcentrum ('t)
Products information Hoeveke Onthaalcentrum ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE09124389648
Ondernemingsnummer: 5552459716
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Hoeveke Onthaalcentrum ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoeveke Onthaalcentrum ('t)
(Get full report from official database of BE for Hoeveke Onthaalcentrum ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoeveke Onthaalcentrum ('t)
Addition kinds of activities for Hoeveke Onthaalcentrum ('t)

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
27549906. Imprinting: gravure | Imprinting: gravure
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij Hoeveke Onthaalcentrum ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoeveke Onthaalcentrum ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van Hoeveke Onthaalcentrum ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Hoeveke Onthaalcentrum ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Laat een reactie achter voor Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Hoeveke Onthaalcentrum ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Leave a respond for Hoeveke Onthaalcentrum ('t). Hoeveke Onthaalcentrum ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoeveke Onthaalcentrum ('t) op de google maps. Adres en contacten Hoeveke Onthaalcentrum ('t)
Location of Hoeveke Onthaalcentrum ('t) on the google maps. Address and contacts of Hoeveke Onthaalcentrum ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoeveke Onthaalcentrum ('t) Hoeveke Onthaalcentrum ('t): CROWN-BAELE NV | Verbeke Michel & zn | RESTAURANT DE 4 SEIZOENEN | Carifleur | IGNACE BROUCKAERT

Other related companies as Hoeveke Onthaalcentrum ('t): CROWN-BAELE NV | Verbeke Michel & zn | RESTAURANT DE 4 SEIZOENEN | Carifleur | IGNACE BROUCKAERT

Hoeveke Onthaalcentrum ('t) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoeveke Onthaalcentrum ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124389648. Het bedrijf Hoeveke Onthaalcentrum ('t) bevindt zich op het adres: Dikke Eikstraat 75; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in Hoeveke Onthaalcentrum ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoeveke Onthaalcentrum ('t) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoeveke Onthaalcentrum ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoeveke Onthaalcentrum ('t), openstaande posities, locatie van Hoeveke Onthaalcentrum ('t) op de kaart.

Hoeveke Onthaalcentrum ('t) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hoeveke Onthaalcentrum ('t), company assigned to the tax number BE09124389648. The company Hoeveke Onthaalcentrum ('t) is located at the address: Dikke Eikstraat 75; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in Hoeveke Onthaalcentrum ('t) were not found.
The main activity of Hoeveke Onthaalcentrum ('t) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoeveke Onthaalcentrum ('t) is not available. You also can look at reviews of Hoeveke Onthaalcentrum ('t), open positions, location of Hoeveke Onthaalcentrum ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoeveke Onthaalcentrum ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoeveke Onthaalcentrum ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoeveke Onthaalcentrum ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoeveke Onthaalcentrum ('t), employees, financial statistics.