Apor

Contactgegevens Apor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Apor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Apor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fonteinstraat 21; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 272 03 15 (+32-03 272 03 15) 03 272 03 15 (+32-03 272 03 15)

Fax (fax): +32 (82) 439-13-67 +32 (82) 439-13-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Apor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Apor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Apor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Apor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Apor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Apor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Apor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Apor
Products information Apor

BTW identificatienummer (tax): BE06929321289
Ondernemingsnummer: 1538055419
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Apor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Apor
(Get full report from official database of BE for Apor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Apor
Addition kinds of activities for Apor

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
38230203. Drukmeters, draaiknop en digitaal | Pressure gauges, dial and digital
39310120. Reedboards, orgel | Reedboards, organ
73891306. Notarisgenoten | Notary publics

Werken bij Apor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Apor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Apor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Apor. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Apor in sociale netwerken
Look for responds of Apor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Apor. Laat een reactie achter voor Apor. Apor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Apor. Leave a respond for Apor. Apor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Apor op de google maps. Adres en contacten Apor
Location of Apor on the google maps. Address and contacts of Apor

Andere gerelateerde bedrijven als come Apor Apor: GEMEINDEVERWALTUNG | Comintrade | PHILIPPE DAEMS | H+L INDUSTRIEDESIGN | CECILIA VERBELEN

Other related companies as Apor: GEMEINDEVERWALTUNG | Comintrade | PHILIPPE DAEMS | H+L INDUSTRIEDESIGN | CECILIA VERBELEN

Apor is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Apor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929321289. Het bedrijf Apor bevindt zich op het adres: Fonteinstraat 21; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in Apor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Apor is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Apor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Apor, openstaande posities, locatie van Apor op de kaart.

Apor is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Apor, company assigned to the tax number BE06929321289. The company Apor is located at the address: Fonteinstraat 21; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in Apor were not found.
The main activity of Apor is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Apor is not available. You also can look at reviews of Apor, open positions, location of Apor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Apor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Apor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Apor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Apor, employees, financial statistics.