ADO Icarus VZW

Contactgegevens ADO Icarus VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADO Icarus VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADO Icarus VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Azalealaan 8 Box 1; 9470; Denderleeuw, België

Telefoon (phone): 053 66 27 21 (+32-053 66 27 21) 053 66 27 21 (+32-053 66 27 21)

Fax (fax): 053 66 25 89 (+32-053 66 25 89) 053 66 25 89 (+32-053 66 25 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADO Icarus VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADO Icarus VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADO Icarus VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADO Icarus VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADO Icarus VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADO Icarus VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADO Icarus VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADO Icarus VZW
Products information ADO Icarus VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03326904296
Ondernemingsnummer: 5287689208
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ADO Icarus VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADO Icarus VZW
(Get full report from official database of BE for ADO Icarus VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADO Icarus VZW
Addition kinds of activities for ADO Icarus VZW

283406. dermatologica | Dermatologicals
24991104. Marquette, hout | Marquetry, wood
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
72999900. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec

Werken bij ADO Icarus VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADO Icarus VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADO Icarus VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADO Icarus VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van ADO Icarus VZW in sociale netwerken
Look for responds of ADO Icarus VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADO Icarus VZW. Laat een reactie achter voor ADO Icarus VZW. ADO Icarus VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADO Icarus VZW. Leave a respond for ADO Icarus VZW. ADO Icarus VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADO Icarus VZW op de google maps. Adres en contacten ADO Icarus VZW
Location of ADO Icarus VZW on the google maps. Address and contacts of ADO Icarus VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come ADO Icarus VZW ADO Icarus VZW: BBL | Donckels F | LIBRAIRIE BRABANT | Moulin (Au) | KPN Belgium N.V.

Other related companies as ADO Icarus VZW: BBL | Donckels F | LIBRAIRIE BRABANT | Moulin (Au) | KPN Belgium N.V.

ADO Icarus VZW is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADO Icarus VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03326904296. Het bedrijf ADO Icarus VZW bevindt zich op het adres: Azalealaan 8 Box 1; 9470; Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in ADO Icarus VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADO Icarus VZW is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADO Icarus VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADO Icarus VZW, openstaande posities, locatie van ADO Icarus VZW op de kaart.

ADO Icarus VZW is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADO Icarus VZW, company assigned to the tax number BE03326904296. The company ADO Icarus VZW is located at the address: Azalealaan 8 Box 1; 9470; Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in ADO Icarus VZW were not found.
The main activity of ADO Icarus VZW is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADO Icarus VZW is not available. You also can look at reviews of ADO Icarus VZW, open positions, location of ADO Icarus VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADO Icarus VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADO Icarus VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADO Icarus VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADO Icarus VZW, employees, financial statistics.