A.T.B. Vlaams Brabant Brussel

Contactgegevens A.T.B. Vlaams Brabant Brussel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.B. Vlaams Brabant Brussel: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.B. Vlaams Brabant Brussel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Aiguille 23; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 52 24 (+32-02 524 52 24) 02 524 52 24 (+32-02 524 52 24)

Fax (fax): +32 (53) 362-35-84 +32 (53) 362-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.B. Vlaams Brabant Brussel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.B. Vlaams Brabant Brussel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.B. Vlaams Brabant Brussel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.B. Vlaams Brabant Brussel
Products information A.T.B. Vlaams Brabant Brussel

BTW identificatienummer (tax): BE03170074462
Ondernemingsnummer: 4565063476
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in A.T.B. Vlaams Brabant Brussel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicapped - Services and centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.B. Vlaams Brabant Brussel
(Get full report from official database of BE for A.T.B. Vlaams Brabant Brussel)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.B. Vlaams Brabant Brussel
Addition kinds of activities for A.T.B. Vlaams Brabant Brussel

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
478500. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
41110403. Metro operatie | Subway operation
50840201. Naaimachines, industriële | Sewing machines, industrial
50850402. grommets | Grommets
50910504. Spa apparatuur en benodigdheden | Spa equipment and supplies

Werken bij A.T.B. Vlaams Brabant Brussel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.B. Vlaams Brabant Brussel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • Verkoper telecom (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Orange Belgium, zijn we dringend op zoek naar een Shop Sales executive voor de Orange-Verkooppunt van de Mediamarkt in Zwijnaarde. Je helpt de klanten met alle vragen en speelt in op hun noden Je informeert de klant over de producten en mogelijkheden Daarnaast zorg je voor de algemene orde van de winkel

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van A.T.B. Vlaams Brabant Brussel in sociale netwerken
Look for responds of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. Laat een reactie achter voor A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. A.T.B. Vlaams Brabant Brussel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. Leave a respond for A.T.B. Vlaams Brabant Brussel. A.T.B. Vlaams Brabant Brussel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.B. Vlaams Brabant Brussel op de google maps. Adres en contacten A.T.B. Vlaams Brabant Brussel
Location of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel on the google maps. Address and contacts of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.B. Vlaams Brabant Brussel A.T.B. Vlaams Brabant Brussel: Bourotte C&D | WASTIJN J | Rommes-Pauwels | GARAGE VAN RENTERGEM | Poppelaars J

Other related companies as A.T.B. Vlaams Brabant Brussel: Bourotte C&D | WASTIJN J | Rommes-Pauwels | GARAGE VAN RENTERGEM | Poppelaars J

A.T.B. Vlaams Brabant Brussel is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170074462. Het bedrijf A.T.B. Vlaams Brabant Brussel bevindt zich op het adres: Rue de l'Aiguille 23; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Handicapped - Services and centres. Producten gemaakt in A.T.B. Vlaams Brabant Brussel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.B. Vlaams Brabant Brussel is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.B. Vlaams Brabant Brussel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, openstaande posities, locatie van A.T.B. Vlaams Brabant Brussel op de kaart.

A.T.B. Vlaams Brabant Brussel is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, company assigned to the tax number BE03170074462. The company A.T.B. Vlaams Brabant Brussel is located at the address: Rue de l'Aiguille 23; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Handicapped - Services and centres. Products created in A.T.B. Vlaams Brabant Brussel were not found.
The main activity of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel is not available. You also can look at reviews of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, open positions, location of A.T.B. Vlaams Brabant Brussel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.B. Vlaams Brabant Brussel, employees, financial statistics.