Desmet Houtdraaierij F.V.

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Desmet Houtdraaierij F.V.

Contactgegevens Desmet Houtdraaierij F.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmet Houtdraaierij F.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmet Houtdraaierij F.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tieltseweg 5 8720 Dentergem, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmet Houtdraaierij F.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmet Houtdraaierij F.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmet Houtdraaierij F.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmet Houtdraaierij F.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmet Houtdraaierij F.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmet Houtdraaierij F.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmet Houtdraaierij F.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmet Houtdraaierij F.V.
Products information Desmet Houtdraaierij F.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05502471923
Ondernemingsnummer: 4168457031
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Tool handles; Turned wood parts,turned wood articles

Product categorie (product category): Hammers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmet Houtdraaierij F.V.
(Get full report from official database of BE for Desmet Houtdraaierij F.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmet Houtdraaierij F.V.
Addition kinds of activities for Desmet Houtdraaierij F.V.

013902. Voedselgewassen | Food crops
24290103. Hoepels, hout, voor strakke of slanke coöperatie: gesaagd of gesplitst | Hoops, wood, for tight or slack cooperage: sawed or split
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
35230108. Graankopers | Grain stackers
50820406. Wellpoints (boorapparatuur) | Wellpoints (drilling equipment)
79991106. Dag kamp | Day camp

Werken bij Desmet Houtdraaierij F.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmet Houtdraaierij F.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmet Houtdraaierij F.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmet Houtdraaierij F.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van Desmet Houtdraaierij F.V. in sociale netwerken
Look for responds of Desmet Houtdraaierij F.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmet Houtdraaierij F.V.. Laat een reactie achter voor Desmet Houtdraaierij F.V.. Desmet Houtdraaierij F.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmet Houtdraaierij F.V.. Leave a respond for Desmet Houtdraaierij F.V.. Desmet Houtdraaierij F.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmet Houtdraaierij F.V. op de google maps. Adres en contacten Desmet Houtdraaierij F.V.
Location of Desmet Houtdraaierij F.V. on the google maps. Address and contacts of Desmet Houtdraaierij F.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmet Houtdraaierij F.V. Desmet Houtdraaierij F.V.: HARIBO-DULCIA | SPIDER SOLUTIONS | JOSE-LUIS VELASQUEZ MENDOZA | VANTHUYNE GEBROEDERS | MAISON DU ROI

Other related companies as Desmet Houtdraaierij F.V.: HARIBO-DULCIA | SPIDER SOLUTIONS | JOSE-LUIS VELASQUEZ MENDOZA | VANTHUYNE GEBROEDERS | MAISON DU ROI

Desmet Houtdraaierij F.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desmet Houtdraaierij F.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05502471923. Het bedrijf Desmet Houtdraaierij F.V. bevindt zich op het adres: Tieltseweg 5 8720 Dentergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hammers. Lijst met producten zijn Tool handles; Turned wood parts,turned wood articles.
De hoofdactiviteit van Desmet Houtdraaierij F.V. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmet Houtdraaierij F.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmet Houtdraaierij F.V., openstaande posities, locatie van Desmet Houtdraaierij F.V. op de kaart.

Desmet Houtdraaierij F.V. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desmet Houtdraaierij F.V., company assigned to the tax number BE05502471923. The company Desmet Houtdraaierij F.V. is located at the address: Tieltseweg 5 8720 Dentergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hammers. List of products are Tool handles; Turned wood parts,turned wood articles.
The main activity of Desmet Houtdraaierij F.V. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmet Houtdraaierij F.V. is not available. You also can look at reviews of Desmet Houtdraaierij F.V., open positions, location of Desmet Houtdraaierij F.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmet Houtdraaierij F.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmet Houtdraaierij F.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmet Houtdraaierij F.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmet Houtdraaierij F.V., employees, financial statistics.