Sotto's Event & Business Center

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Sotto's Event & Business Center
Private companiesTransportation Equipment • Sotto's Event & Business Center

Contactgegevens Sotto's Event & Business Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sotto's Event & Business Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sotto's Event & Business Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Kameren 4 Box 1; 9620; Zottegem (Leeuwergem), België

Telefoon (phone): 09 361 37 04 (+32-09 361 37 04) 09 361 37 04 (+32-09 361 37 04)

Fax (fax): 09 360 96 74 (+32-09 360 96 74) 09 360 96 74 (+32-09 360 96 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sotto's Event & Business Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sotto's Event & Business Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sotto's Event & Business Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sotto's Event & Business Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sotto's Event & Business Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sotto's Event & Business Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sotto's Event & Business Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sotto's Event & Business Center
Products information Sotto's Event & Business Center

BTW identificatienummer (tax): BE08724761962
Ondernemingsnummer: 7588500976
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Sotto's Event & Business Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sotto's Event & Business Center
(Get full report from official database of BE for Sotto's Event & Business Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sotto's Event & Business Center
Addition kinds of activities for Sotto's Event & Business Center

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
962102. Licentiebureaus | Licensing agencies
13819903. Herstellende olie- en gasputten | Redrilling oil and gas wells
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
59429902. Boeken, religieus | Books, religious
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij Sotto's Event & Business Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sotto's Event & Business Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sotto's Event & Business Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sotto's Event & Business Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Sotto's Event & Business Center in sociale netwerken
Look for responds of Sotto's Event & Business Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sotto's Event & Business Center. Laat een reactie achter voor Sotto's Event & Business Center. Sotto's Event & Business Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sotto's Event & Business Center. Leave a respond for Sotto's Event & Business Center. Sotto's Event & Business Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sotto's Event & Business Center op de google maps. Adres en contacten Sotto's Event & Business Center
Location of Sotto's Event & Business Center on the google maps. Address and contacts of Sotto's Event & Business Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Sotto's Event & Business Center Sotto's Event & Business Center: MAISON ARTISTICA | Van Malderen L | QUOI PHUONG TRAN | Medisch Centrum | EFRAIM FOUZAILOFF & CO

Other related companies as Sotto's Event & Business Center: MAISON ARTISTICA | Van Malderen L | QUOI PHUONG TRAN | Medisch Centrum | EFRAIM FOUZAILOFF & CO

Sotto's Event & Business Center is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sotto's Event & Business Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08724761962. Het bedrijf Sotto's Event & Business Center bevindt zich op het adres: Ter Kameren 4 Box 1; 9620; Zottegem (Leeuwergem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Sotto's Event & Business Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sotto's Event & Business Center is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sotto's Event & Business Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sotto's Event & Business Center, openstaande posities, locatie van Sotto's Event & Business Center op de kaart.

Sotto's Event & Business Center is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sotto's Event & Business Center, company assigned to the tax number BE08724761962. The company Sotto's Event & Business Center is located at the address: Ter Kameren 4 Box 1; 9620; Zottegem (Leeuwergem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Halls - Rental. Products created in Sotto's Event & Business Center were not found.
The main activity of Sotto's Event & Business Center is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sotto's Event & Business Center is not available. You also can look at reviews of Sotto's Event & Business Center, open positions, location of Sotto's Event & Business Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sotto's Event & Business Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sotto's Event & Business Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sotto's Event & Business Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sotto's Event & Business Center, employees, financial statistics.