Salle Jean XXIII

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Salle Jean XXIII
Private companiesMetal Mining • Salle Jean XXIII

Contactgegevens Salle Jean XXIII: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salle Jean XXIII: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salle Jean XXIII

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Charleroi 107; 6140; Fontaine-l'Evêque, België

Telefoon (phone): 071 54 33 00 (+32-071 54 33 00) 071 54 33 00 (+32-071 54 33 00)

Fax (fax): +32 (82) 556-98-30 +32 (82) 556-98-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salle Jean XXIII: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salle Jean XXIII"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salle Jean XXIII"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salle Jean XXIII, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salle Jean XXIII. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salle Jean XXIII, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salle Jean XXIII. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salle Jean XXIII
Products information Salle Jean XXIII

BTW identificatienummer (tax): BE02736663818
Ondernemingsnummer: 4806213378
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Salle Jean XXIII zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salle Jean XXIII
(Get full report from official database of BE for Salle Jean XXIII)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salle Jean XXIII
Addition kinds of activities for Salle Jean XXIII

01190102. Cowpea boerderij | Cowpea farm
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
28190411. Natriumthiosulfaat | Sodium thiosulfate
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij Salle Jean XXIII: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salle Jean XXIII: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salle Jean XXIII. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salle Jean XXIII. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van Salle Jean XXIII in sociale netwerken
Look for responds of Salle Jean XXIII in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salle Jean XXIII. Laat een reactie achter voor Salle Jean XXIII. Salle Jean XXIII bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salle Jean XXIII. Leave a respond for Salle Jean XXIII. Salle Jean XXIII on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salle Jean XXIII op de google maps. Adres en contacten Salle Jean XXIII
Location of Salle Jean XXIII on the google maps. Address and contacts of Salle Jean XXIII

Andere gerelateerde bedrijven als come Salle Jean XXIII Salle Jean XXIII: JV | HET KAASHUISJE | Bricoltout | J. DEWEERDT | GB CONTACT

Other related companies as Salle Jean XXIII: JV | HET KAASHUISJE | Bricoltout | J. DEWEERDT | GB CONTACT

Salle Jean XXIII is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Salle Jean XXIII, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736663818. Het bedrijf Salle Jean XXIII bevindt zich op het adres: Rue de Charleroi 107; 6140; Fontaine-l'Evêque. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Salle Jean XXIII zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salle Jean XXIII is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salle Jean XXIII is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salle Jean XXIII, openstaande posities, locatie van Salle Jean XXIII op de kaart.

Salle Jean XXIII is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Salle Jean XXIII, company assigned to the tax number BE02736663818. The company Salle Jean XXIII is located at the address: Rue de Charleroi 107; 6140; Fontaine-l'Evêque. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. Products created in Salle Jean XXIII were not found.
The main activity of Salle Jean XXIII is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Salle Jean XXIII is not available. You also can look at reviews of Salle Jean XXIII, open positions, location of Salle Jean XXIII on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salle Jean XXIII, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salle Jean XXIII, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salle Jean XXIII, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salle Jean XXIII, employees, financial statistics.