Prevot-Salon du Vieux Saule

Contactgegevens Prevot-Salon du Vieux Saule: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prevot-Salon du Vieux Saule: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prevot-Salon du Vieux Saule

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ferrer 220; 7080; Frameries, België

Telefoon (phone): 065 51 50 90 (+32-065 51 50 90) 065 51 50 90 (+32-065 51 50 90)

Fax (fax): 065 51 50 90 (+32-065 51 50 90) 065 51 50 90 (+32-065 51 50 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prevot-Salon du Vieux Saule: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prevot-Salon du Vieux Saule"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prevot-Salon du Vieux Saule"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prevot-Salon du Vieux Saule, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prevot-Salon du Vieux Saule. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prevot-Salon du Vieux Saule, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prevot-Salon du Vieux Saule. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prevot-Salon du Vieux Saule
Products information Prevot-Salon du Vieux Saule

BTW identificatienummer (tax): BE05606018066
Ondernemingsnummer: 6962554931
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Caterers; Party planning

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prevot-Salon du Vieux Saule
(Get full report from official database of BE for Prevot-Salon du Vieux Saule)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prevot-Salon du Vieux Saule
Addition kinds of activities for Prevot-Salon du Vieux Saule

221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
35360200. Kranen en monorail systemen | Cranes and monorail systems
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.

Werken bij Prevot-Salon du Vieux Saule: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prevot-Salon du Vieux Saule: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prevot-Salon du Vieux Saule. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prevot-Salon du Vieux Saule. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van Prevot-Salon du Vieux Saule in sociale netwerken
Look for responds of Prevot-Salon du Vieux Saule in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prevot-Salon du Vieux Saule. Laat een reactie achter voor Prevot-Salon du Vieux Saule. Prevot-Salon du Vieux Saule bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prevot-Salon du Vieux Saule. Leave a respond for Prevot-Salon du Vieux Saule. Prevot-Salon du Vieux Saule on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prevot-Salon du Vieux Saule op de google maps. Adres en contacten Prevot-Salon du Vieux Saule
Location of Prevot-Salon du Vieux Saule on the google maps. Address and contacts of Prevot-Salon du Vieux Saule

Andere gerelateerde bedrijven als come Prevot-Salon du Vieux Saule Prevot-Salon du Vieux Saule: MAN?GE LE FIACRE | Kerstenne F | Unique Damesmode | CARROSSERIE BRAVO | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Prevot-Salon du Vieux Saule: MAN?GE LE FIACRE | Kerstenne F | Unique Damesmode | CARROSSERIE BRAVO | POLICE F?D?RALE

Prevot-Salon du Vieux Saule is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prevot-Salon du Vieux Saule, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05606018066. Het bedrijf Prevot-Salon du Vieux Saule bevindt zich op het adres: Rue Ferrer 220; 7080; Frameries. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Caterers; Party planning.
De hoofdactiviteit van Prevot-Salon du Vieux Saule is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prevot-Salon du Vieux Saule is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prevot-Salon du Vieux Saule, openstaande posities, locatie van Prevot-Salon du Vieux Saule op de kaart.

Prevot-Salon du Vieux Saule is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prevot-Salon du Vieux Saule, company assigned to the tax number BE05606018066. The company Prevot-Salon du Vieux Saule is located at the address: Rue Ferrer 220; 7080; Frameries. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Halls - Rental. List of products are Caterers; Party planning.
The main activity of Prevot-Salon du Vieux Saule is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Prevot-Salon du Vieux Saule is not available. You also can look at reviews of Prevot-Salon du Vieux Saule, open positions, location of Prevot-Salon du Vieux Saule on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prevot-Salon du Vieux Saule, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prevot-Salon du Vieux Saule, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prevot-Salon du Vieux Saule, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prevot-Salon du Vieux Saule, employees, financial statistics.