Pelterke ('t)

Contactgegevens Pelterke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pelterke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Pelterke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jeugdlaan 4; 3900; Overpelt, België

Telefoon (phone): 011 64 14 65 (+32-011 64 14 65) 011 64 14 65 (+32-011 64 14 65)

Fax (fax): 011 66 37 28 (+32-011 66 37 28) 011 66 37 28 (+32-011 66 37 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pelterke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pelterke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pelterke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pelterke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pelterke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pelterke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pelterke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pelterke ('t)
Products information Pelterke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE04555725097
Ondernemingsnummer: 3257965087
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Youth clubs & youth centres; Vacation centres; Recreation parks

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pelterke ('t)
(Get full report from official database of BE for Pelterke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Pelterke ('t)
Addition kinds of activities for Pelterke ('t)

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
025200. Kip eieren | Chicken eggs
363399. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
394913. Team sportuitrusting | Team sports equipment
13829900. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
20990600. Suiker | Sugar
24260401. Blanks, hout: accessoires voor textielmachines | Blanks, wood: textile machinery accessories
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware

Werken bij Pelterke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pelterke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pelterke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pelterke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van Pelterke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Pelterke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pelterke ('t). Laat een reactie achter voor Pelterke ('t). Pelterke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pelterke ('t). Leave a respond for Pelterke ('t). Pelterke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pelterke ('t) op de google maps. Adres en contacten Pelterke ('t)
Location of Pelterke ('t) on the google maps. Address and contacts of Pelterke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Pelterke ('t) Pelterke ('t): A.D.F. | Vandenbemden G-H | GARAGE GELUYKENS | GUSTAAF DENIJS | Macome NV

Other related companies as Pelterke ('t): A.D.F. | Vandenbemden G-H | GARAGE GELUYKENS | GUSTAAF DENIJS | Macome NV

Pelterke ('t) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pelterke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04555725097. Het bedrijf Pelterke ('t) bevindt zich op het adres: Jeugdlaan 4; 3900; Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Youth clubs & youth centres; Vacation centres; Recreation parks.
De hoofdactiviteit van Pelterke ('t) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pelterke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pelterke ('t), openstaande posities, locatie van Pelterke ('t) op de kaart.

Pelterke ('t) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pelterke ('t), company assigned to the tax number BE04555725097. The company Pelterke ('t) is located at the address: Jeugdlaan 4; 3900; Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Halls - Rental. List of products are Youth clubs & youth centres; Vacation centres; Recreation parks.
The main activity of Pelterke ('t) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pelterke ('t) is not available. You also can look at reviews of Pelterke ('t), open positions, location of Pelterke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pelterke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pelterke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pelterke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pelterke ('t), employees, financial statistics.