Passerelle (La) ASBL

Contactgegevens Passerelle (La) ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Passerelle (La) ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Passerelle (La) ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Paille 101; 4690; Bassenge, België

Telefoon (phone): 04 286 50 70 (+32-04 286 50 70) 04 286 50 70 (+32-04 286 50 70)

Fax (fax): +32 (65) 138-12-97 +32 (65) 138-12-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Passerelle (La) ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Passerelle (La) ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Passerelle (La) ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Passerelle (La) ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Passerelle (La) ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Passerelle (La) ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Passerelle (La) ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Passerelle (La) ASBL
Products information Passerelle (La) ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01172485351
Ondernemingsnummer: 2847625732
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Passerelle (La) ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Passerelle (La) ASBL
(Get full report from official database of BE for Passerelle (La) ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Passerelle (La) ASBL
Addition kinds of activities for Passerelle (La) ASBL

32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
38290402. Steekproefapparatuur | Coal testing apparatus
50320402. Marmerbouwsteen | Marble building stone
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
87439904. Verkoopbevordering | Sales promotion

Werken bij Passerelle (La) ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Passerelle (La) ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Passerelle (La) ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Passerelle (La) ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van Passerelle (La) ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Passerelle (La) ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Passerelle (La) ASBL. Laat een reactie achter voor Passerelle (La) ASBL. Passerelle (La) ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Passerelle (La) ASBL. Leave a respond for Passerelle (La) ASBL. Passerelle (La) ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Passerelle (La) ASBL op de google maps. Adres en contacten Passerelle (La) ASBL
Location of Passerelle (La) ASBL on the google maps. Address and contacts of Passerelle (La) ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Passerelle (La) ASBL Passerelle (La) ASBL: GARAGE DANKERS | FA. VANTHOURNOUT A. | KABOLA HEATING SYSTEMS | Autoparts Verougstraete NV | Van Hauwaert Auto-Onderdelen

Other related companies as Passerelle (La) ASBL: GARAGE DANKERS | FA. VANTHOURNOUT A. | KABOLA HEATING SYSTEMS | Autoparts Verougstraete NV | Van Hauwaert Auto-Onderdelen

Passerelle (La) ASBL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Passerelle (La) ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01172485351. Het bedrijf Passerelle (La) ASBL bevindt zich op het adres: Rue de la Paille 101; 4690; Bassenge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 612,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Passerelle (La) ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Passerelle (La) ASBL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Passerelle (La) ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Passerelle (La) ASBL, openstaande posities, locatie van Passerelle (La) ASBL op de kaart.

Passerelle (La) ASBL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Passerelle (La) ASBL, company assigned to the tax number BE01172485351. The company Passerelle (La) ASBL is located at the address: Rue de la Paille 101; 4690; Bassenge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 612,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Halls - Rental. Products created in Passerelle (La) ASBL were not found.
The main activity of Passerelle (La) ASBL is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Passerelle (La) ASBL is not available. You also can look at reviews of Passerelle (La) ASBL, open positions, location of Passerelle (La) ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Passerelle (La) ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Passerelle (La) ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Passerelle (La) ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Passerelle (La) ASBL, employees, financial statistics.