Mosselkelder (De)

Contactgegevens Mosselkelder (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mosselkelder (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mosselkelder (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Huidenvettersplein 5; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 23 20 (+32-050 34 23 20) 050 34 23 20 (+32-050 34 23 20)

Fax (fax): 050 34 34 38 (+32-050 34 34 38) 050 34 34 38 (+32-050 34 34 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mosselkelder (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mosselkelder (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mosselkelder (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mosselkelder (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mosselkelder (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mosselkelder (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mosselkelder (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mosselkelder (De)
Products information Mosselkelder (De)

BTW identificatienummer (tax): BE08012573242
Ondernemingsnummer: 2384002685
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Restaurants

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mosselkelder (De)
(Get full report from official database of BE for Mosselkelder (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mosselkelder (De)
Addition kinds of activities for Mosselkelder (De)

2819. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
971100. nationale veiligheid | National security
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment

Werken bij Mosselkelder (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mosselkelder (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mosselkelder (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mosselkelder (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Mosselkelder (De) in sociale netwerken
Look for responds of Mosselkelder (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mosselkelder (De). Laat een reactie achter voor Mosselkelder (De). Mosselkelder (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mosselkelder (De). Leave a respond for Mosselkelder (De). Mosselkelder (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mosselkelder (De) op de google maps. Adres en contacten Mosselkelder (De)
Location of Mosselkelder (De) on the google maps. Address and contacts of Mosselkelder (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mosselkelder (De) Mosselkelder (De): MIY ABE DOJO JETTE | SPIRA | PIERO STIFANI | Lorri Printing | Babouin

Other related companies as Mosselkelder (De): MIY ABE DOJO JETTE | SPIRA | PIERO STIFANI | Lorri Printing | Babouin

Mosselkelder (De) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mosselkelder (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08012573242. Het bedrijf Mosselkelder (De) bevindt zich op het adres: Huidenvettersplein 5; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Mosselkelder (De) is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mosselkelder (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mosselkelder (De), openstaande posities, locatie van Mosselkelder (De) op de kaart.

Mosselkelder (De) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mosselkelder (De), company assigned to the tax number BE08012573242. The company Mosselkelder (De) is located at the address: Huidenvettersplein 5; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Halls - Rental. List of products are Restaurants.
The main activity of Mosselkelder (De) is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mosselkelder (De) is not available. You also can look at reviews of Mosselkelder (De), open positions, location of Mosselkelder (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mosselkelder (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mosselkelder (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mosselkelder (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mosselkelder (De), employees, financial statistics.