LES TROIS CLES

Contactgegevens LES TROIS CLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES TROIS CLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES TROIS CLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 17; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 16 17 (+32-081 61 16 17) 081 61 16 17 (+32-081 61 16 17)

Fax (fax): 081 61 41 13 (+32-081 61 41 13) 081 61 41 13 (+32-081 61 41 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES TROIS CLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES TROIS CLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES TROIS CLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES TROIS CLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES TROIS CLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES TROIS CLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES TROIS CLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES TROIS CLES
Products information LES TROIS CLES

BTW identificatienummer (tax): BE08451751708
Ondernemingsnummer: 7717590332
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Hotels; Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES TROIS CLES
(Get full report from official database of BE for LES TROIS CLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES TROIS CLES
Addition kinds of activities for LES TROIS CLES

149904. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
02510000. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
45220100. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services

Werken bij LES TROIS CLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES TROIS CLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES TROIS CLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES TROIS CLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van LES TROIS CLES in sociale netwerken
Look for responds of LES TROIS CLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES TROIS CLES. Laat een reactie achter voor LES TROIS CLES. LES TROIS CLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES TROIS CLES. Leave a respond for LES TROIS CLES. LES TROIS CLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES TROIS CLES op de google maps. Adres en contacten LES TROIS CLES
Location of LES TROIS CLES on the google maps. Address and contacts of LES TROIS CLES

Andere gerelateerde bedrijven als come LES TROIS CLES LES TROIS CLES: CLEMENT BAERTS | Vandekerckhove Gebroeders BVBA | GHA Records | GARAGE BRISKO | MAURICE DEMETS

Other related companies as LES TROIS CLES: CLEMENT BAERTS | Vandekerckhove Gebroeders BVBA | GHA Records | GARAGE BRISKO | MAURICE DEMETS

LES TROIS CLES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES TROIS CLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08451751708. Het bedrijf LES TROIS CLES bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 17; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Hotels; Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van LES TROIS CLES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES TROIS CLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES TROIS CLES, openstaande posities, locatie van LES TROIS CLES op de kaart.

LES TROIS CLES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES TROIS CLES, company assigned to the tax number BE08451751708. The company LES TROIS CLES is located at the address: Chaussée de Namur 17; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. List of products are Hotels; Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of LES TROIS CLES is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES TROIS CLES is not available. You also can look at reviews of LES TROIS CLES, open positions, location of LES TROIS CLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES TROIS CLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES TROIS CLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES TROIS CLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES TROIS CLES, employees, financial statistics.