La Fontaine (Taverne )

Contactgegevens La Fontaine (Taverne ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Fontaine (Taverne ): address, phone, fax, email, website, opening hours

La Fontaine (Taverne )

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lintermans 20; 7180; Seneffe, België

Telefoon (phone): 064 54 13 87 (+32-064 54 13 87) 064 54 13 87 (+32-064 54 13 87)

Fax (fax): +32 (11) 441-44-92 +32 (11) 441-44-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Fontaine (Taverne ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Fontaine (Taverne )"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Fontaine (Taverne )"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Fontaine (Taverne ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Fontaine (Taverne ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Fontaine (Taverne ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Fontaine (Taverne ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Fontaine (Taverne )
Products information La Fontaine (Taverne )

BTW identificatienummer (tax): BE09854431152
Ondernemingsnummer: 6583526611
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in La Fontaine (Taverne ) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Fontaine (Taverne )
(Get full report from official database of BE for La Fontaine (Taverne ))

Aanvulling soorten activiteiten voor La Fontaine (Taverne )
Addition kinds of activities for La Fontaine (Taverne )

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
502301. Keukengerei | Kitchenware
679499. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
32110000. Vlakglas | Flat glass
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries

Werken bij La Fontaine (Taverne ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Fontaine (Taverne ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Fontaine (Taverne ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Fontaine (Taverne ). Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van La Fontaine (Taverne ) in sociale netwerken
Look for responds of La Fontaine (Taverne ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Fontaine (Taverne ). Laat een reactie achter voor La Fontaine (Taverne ). La Fontaine (Taverne ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Fontaine (Taverne ). Leave a respond for La Fontaine (Taverne ). La Fontaine (Taverne ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Fontaine (Taverne ) op de google maps. Adres en contacten La Fontaine (Taverne )
Location of La Fontaine (Taverne ) on the google maps. Address and contacts of La Fontaine (Taverne )

Andere gerelateerde bedrijven als come La Fontaine (Taverne ) La Fontaine (Taverne ): Cortina NV | YVES VANHULLE | Dick Transports S.P.R.L. | PEETERS B. MAROQUINERIE | VAN DAMMEJ.

Other related companies as La Fontaine (Taverne ): Cortina NV | YVES VANHULLE | Dick Transports S.P.R.L. | PEETERS B. MAROQUINERIE | VAN DAMMEJ.

La Fontaine (Taverne ) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Fontaine (Taverne ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09854431152. Het bedrijf La Fontaine (Taverne ) bevindt zich op het adres: Rue Lintermans 20; 7180; Seneffe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 168,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in La Fontaine (Taverne ) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Fontaine (Taverne ) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Fontaine (Taverne ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Fontaine (Taverne ), openstaande posities, locatie van La Fontaine (Taverne ) op de kaart.

La Fontaine (Taverne ) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Fontaine (Taverne ), company assigned to the tax number BE09854431152. The company La Fontaine (Taverne ) is located at the address: Rue Lintermans 20; 7180; Seneffe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 168,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Halls - Rental. Products created in La Fontaine (Taverne ) were not found.
The main activity of La Fontaine (Taverne ) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of La Fontaine (Taverne ) is not available. You also can look at reviews of La Fontaine (Taverne ), open positions, location of La Fontaine (Taverne ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Fontaine (Taverne ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Fontaine (Taverne ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Fontaine (Taverne ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Fontaine (Taverne ), employees, financial statistics.