K.M. Concordia VZW

Contactgegevens K.M. Concordia VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.M. Concordia VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.M. Concordia VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldwal 50; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 23 76 (+32-012 23 23 76) 012 23 23 76 (+32-012 23 23 76)

Fax (fax): +32 (63) 745-52-20 +32 (63) 745-52-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.M. Concordia VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.M. Concordia VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.M. Concordia VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.M. Concordia VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.M. Concordia VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.M. Concordia VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.M. Concordia VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.M. Concordia VZW
Products information K.M. Concordia VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08754974365
Ondernemingsnummer: 1218078613
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in K.M. Concordia VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.M. Concordia VZW
(Get full report from official database of BE for K.M. Concordia VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.M. Concordia VZW
Addition kinds of activities for K.M. Concordia VZW

329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
42120100. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears

Werken bij K.M. Concordia VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.M. Concordia VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.M. Concordia VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.M. Concordia VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van K.M. Concordia VZW in sociale netwerken
Look for responds of K.M. Concordia VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.M. Concordia VZW. Laat een reactie achter voor K.M. Concordia VZW. K.M. Concordia VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.M. Concordia VZW. Leave a respond for K.M. Concordia VZW. K.M. Concordia VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.M. Concordia VZW op de google maps. Adres en contacten K.M. Concordia VZW
Location of K.M. Concordia VZW on the google maps. Address and contacts of K.M. Concordia VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come K.M. Concordia VZW K.M. Concordia VZW: FLGARAGE DON BOSCO NV | BLEPI | VEMAT | FAGARD DIRK AVEVE | E. MONTESI

Other related companies as K.M. Concordia VZW: FLGARAGE DON BOSCO NV | BLEPI | VEMAT | FAGARD DIRK AVEVE | E. MONTESI

K.M. Concordia VZW is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.M. Concordia VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08754974365. Het bedrijf K.M. Concordia VZW bevindt zich op het adres: Leopoldwal 50; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in K.M. Concordia VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.M. Concordia VZW is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.M. Concordia VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.M. Concordia VZW, openstaande posities, locatie van K.M. Concordia VZW op de kaart.

K.M. Concordia VZW is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.M. Concordia VZW, company assigned to the tax number BE08754974365. The company K.M. Concordia VZW is located at the address: Leopoldwal 50; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Halls - Rental. Products created in K.M. Concordia VZW were not found.
The main activity of K.M. Concordia VZW is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K.M. Concordia VZW is not available. You also can look at reviews of K.M. Concordia VZW, open positions, location of K.M. Concordia VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.M. Concordia VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.M. Concordia VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.M. Concordia VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.M. Concordia VZW, employees, financial statistics.