HOSTELLERIE LE BOUQUET

Contactgegevens HOSTELLERIE LE BOUQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOSTELLERIE LE BOUQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOSTELLERIE LE BOUQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Enclus du haut 5; 7750; Mont-de-l'Enclus (Orroir), België

Telefoon (phone): 069 45 45 86 (+32-069 45 45 86) 069 45 45 86 (+32-069 45 45 86)

Fax (fax): 069 45 41 58 (+32-069 45 41 58) 069 45 41 58 (+32-069 45 41 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOSTELLERIE LE BOUQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOSTELLERIE LE BOUQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOSTELLERIE LE BOUQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOSTELLERIE LE BOUQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOSTELLERIE LE BOUQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOSTELLERIE LE BOUQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOSTELLERIE LE BOUQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOSTELLERIE LE BOUQUET
Products information HOSTELLERIE LE BOUQUET

BTW identificatienummer (tax): BE02734191894
Ondernemingsnummer: 8845611572
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Restaurants

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOSTELLERIE LE BOUQUET
(Get full report from official database of BE for HOSTELLERIE LE BOUQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOSTELLERIE LE BOUQUET
Addition kinds of activities for HOSTELLERIE LE BOUQUET

308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
38429914. Ijzeren longen | Iron lungs
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations

Werken bij HOSTELLERIE LE BOUQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOSTELLERIE LE BOUQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOSTELLERIE LE BOUQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOSTELLERIE LE BOUQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

Zoek naar antwoorden van HOSTELLERIE LE BOUQUET in sociale netwerken
Look for responds of HOSTELLERIE LE BOUQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOSTELLERIE LE BOUQUET. Laat een reactie achter voor HOSTELLERIE LE BOUQUET. HOSTELLERIE LE BOUQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOSTELLERIE LE BOUQUET. Leave a respond for HOSTELLERIE LE BOUQUET. HOSTELLERIE LE BOUQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOSTELLERIE LE BOUQUET op de google maps. Adres en contacten HOSTELLERIE LE BOUQUET
Location of HOSTELLERIE LE BOUQUET on the google maps. Address and contacts of HOSTELLERIE LE BOUQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come HOSTELLERIE LE BOUQUET HOSTELLERIE LE BOUQUET: LANDBOUWKREDIET | Van Eeckhoute R & Zn | HANS NAUWYNCK | HILDE DE ROOSTER | AUX QUATRE SAISONS

Other related companies as HOSTELLERIE LE BOUQUET: LANDBOUWKREDIET | Van Eeckhoute R & Zn | HANS NAUWYNCK | HILDE DE ROOSTER | AUX QUATRE SAISONS

HOSTELLERIE LE BOUQUET is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOSTELLERIE LE BOUQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02734191894. Het bedrijf HOSTELLERIE LE BOUQUET bevindt zich op het adres: Enclus du haut 5; 7750; Mont-de-l'Enclus (Orroir). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van HOSTELLERIE LE BOUQUET is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOSTELLERIE LE BOUQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOSTELLERIE LE BOUQUET, openstaande posities, locatie van HOSTELLERIE LE BOUQUET op de kaart.

HOSTELLERIE LE BOUQUET is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOSTELLERIE LE BOUQUET, company assigned to the tax number BE02734191894. The company HOSTELLERIE LE BOUQUET is located at the address: Enclus du haut 5; 7750; Mont-de-l'Enclus (Orroir). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Halls - Rental. List of products are Restaurants.
The main activity of HOSTELLERIE LE BOUQUET is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOSTELLERIE LE BOUQUET is not available. You also can look at reviews of HOSTELLERIE LE BOUQUET, open positions, location of HOSTELLERIE LE BOUQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOSTELLERIE LE BOUQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOSTELLERIE LE BOUQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOSTELLERIE LE BOUQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOSTELLERIE LE BOUQUET, employees, financial statistics.