ECURIES DE LA REINE (AUX)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • ECURIES DE LA REINE (AUX)

Contactgegevens ECURIES DE LA REINE (AUX): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECURIES DE LA REINE (AUX): address, phone, fax, email, website, opening hours

ECURIES DE LA REINE (AUX)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): La Gleize 23; 4987; Stoumont (La Gleize), België

Telefoon (phone): 080 78 57 99; 080 78 61 83 (+32-080 78 57 99; 080 78 61 83) 080 78 57 99; 080 78 61 83 (+32-080 78 57 99; 080 78 61 83)

Fax (fax): +32 (86) 676-89-71 +32 (86) 676-89-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECURIES DE LA REINE (AUX): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECURIES DE LA REINE (AUX)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECURIES DE LA REINE (AUX)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECURIES DE LA REINE (AUX), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECURIES DE LA REINE (AUX). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECURIES DE LA REINE (AUX), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECURIES DE LA REINE (AUX). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECURIES DE LA REINE (AUX)
Products information ECURIES DE LA REINE (AUX)

BTW identificatienummer (tax): BE04923217773
Ondernemingsnummer: 8734100341
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Holiday accomodation - Rental

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECURIES DE LA REINE (AUX)
(Get full report from official database of BE for ECURIES DE LA REINE (AUX))

Aanvulling soorten activiteiten voor ECURIES DE LA REINE (AUX)
Addition kinds of activities for ECURIES DE LA REINE (AUX)

0133. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
025499. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
267299. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
363405. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
73360102. Creatieve diensten aan adverteerders, behalve schrijvers | Creative services to advertisers, except writers

Werken bij ECURIES DE LA REINE (AUX): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECURIES DE LA REINE (AUX): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECURIES DE LA REINE (AUX). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECURIES DE LA REINE (AUX). Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van ECURIES DE LA REINE (AUX) in sociale netwerken
Look for responds of ECURIES DE LA REINE (AUX) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECURIES DE LA REINE (AUX). Laat een reactie achter voor ECURIES DE LA REINE (AUX). ECURIES DE LA REINE (AUX) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECURIES DE LA REINE (AUX). Leave a respond for ECURIES DE LA REINE (AUX). ECURIES DE LA REINE (AUX) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECURIES DE LA REINE (AUX) op de google maps. Adres en contacten ECURIES DE LA REINE (AUX)
Location of ECURIES DE LA REINE (AUX) on the google maps. Address and contacts of ECURIES DE LA REINE (AUX)

Andere gerelateerde bedrijven als come ECURIES DE LA REINE (AUX) ECURIES DE LA REINE (AUX): L'ENTRAIDE PAR LE TRAVAIL ASBL | DOMINIQUE ROMAN | Van Holland Jean-Luc | CHRISTIAN WAUTERS | RAF CAEYERS

Other related companies as ECURIES DE LA REINE (AUX): L'ENTRAIDE PAR LE TRAVAIL ASBL | DOMINIQUE ROMAN | Van Holland Jean-Luc | CHRISTIAN WAUTERS | RAF CAEYERS

ECURIES DE LA REINE (AUX) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECURIES DE LA REINE (AUX), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04923217773. Het bedrijf ECURIES DE LA REINE (AUX) bevindt zich op het adres: La Gleize 23; 4987; Stoumont (La Gleize). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Holiday accomodation - Rental.
De hoofdactiviteit van ECURIES DE LA REINE (AUX) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECURIES DE LA REINE (AUX) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECURIES DE LA REINE (AUX), openstaande posities, locatie van ECURIES DE LA REINE (AUX) op de kaart.

ECURIES DE LA REINE (AUX) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECURIES DE LA REINE (AUX), company assigned to the tax number BE04923217773. The company ECURIES DE LA REINE (AUX) is located at the address: La Gleize 23; 4987; Stoumont (La Gleize). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Halls - Rental. List of products are Holiday accomodation - Rental.
The main activity of ECURIES DE LA REINE (AUX) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECURIES DE LA REINE (AUX) is not available. You also can look at reviews of ECURIES DE LA REINE (AUX), open positions, location of ECURIES DE LA REINE (AUX) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECURIES DE LA REINE (AUX), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECURIES DE LA REINE (AUX), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECURIES DE LA REINE (AUX), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECURIES DE LA REINE (AUX), employees, financial statistics.