Den Grooten Hof

Contactgegevens Den Grooten Hof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Den Grooten Hof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Den Grooten Hof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindelsebaan 430; 3900; Overpelt, België

Telefoon (phone): 011 73 14 08 (+32-011 73 14 08) 011 73 14 08 (+32-011 73 14 08)

Fax (fax): 011 73 14 08 (+32-011 73 14 08) 011 73 14 08 (+32-011 73 14 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Den Grooten Hof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Den Grooten Hof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Den Grooten Hof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Den Grooten Hof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Den Grooten Hof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Den Grooten Hof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Den Grooten Hof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Den Grooten Hof
Products information Den Grooten Hof

BTW identificatienummer (tax): BE04046234130
Ondernemingsnummer: 8822814941
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 360,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Den Grooten Hof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Den Grooten Hof
(Get full report from official database of BE for Den Grooten Hof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Den Grooten Hof
Addition kinds of activities for Den Grooten Hof

5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
6726. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
317201. Lederen geldhouders | Leather money holders
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units

Werken bij Den Grooten Hof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Den Grooten Hof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Den Grooten Hof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Den Grooten Hof. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van Den Grooten Hof in sociale netwerken
Look for responds of Den Grooten Hof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Den Grooten Hof. Laat een reactie achter voor Den Grooten Hof. Den Grooten Hof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Den Grooten Hof. Leave a respond for Den Grooten Hof. Den Grooten Hof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Den Grooten Hof op de google maps. Adres en contacten Den Grooten Hof
Location of Den Grooten Hof on the google maps. Address and contacts of Den Grooten Hof

Andere gerelateerde bedrijven als come Den Grooten Hof Den Grooten Hof: Atelier Clevers | HUIS DECLERC | MAISON MANAGEOISE | FIETSEN DE KETTING | PIERRE DIEUDONN?

Other related companies as Den Grooten Hof: Atelier Clevers | HUIS DECLERC | MAISON MANAGEOISE | FIETSEN DE KETTING | PIERRE DIEUDONN?

Den Grooten Hof is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Den Grooten Hof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04046234130. Het bedrijf Den Grooten Hof bevindt zich op het adres: Lindelsebaan 430; 3900; Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 360,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Den Grooten Hof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Den Grooten Hof is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Den Grooten Hof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Den Grooten Hof, openstaande posities, locatie van Den Grooten Hof op de kaart.

Den Grooten Hof is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Den Grooten Hof, company assigned to the tax number BE04046234130. The company Den Grooten Hof is located at the address: Lindelsebaan 430; 3900; Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 360,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. Products created in Den Grooten Hof were not found.
The main activity of Den Grooten Hof is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Den Grooten Hof is not available. You also can look at reviews of Den Grooten Hof, open positions, location of Den Grooten Hof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Den Grooten Hof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Den Grooten Hof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Den Grooten Hof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Den Grooten Hof, employees, financial statistics.