De Nieuwe Blauwe Toren

Contactgegevens De Nieuwe Blauwe Toren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Nieuwe Blauwe Toren: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Nieuwe Blauwe Toren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 2; 8377; Zuienkerke, België

Telefoon (phone): 050 31 44 65 (+32-050 31 44 65) 050 31 44 65 (+32-050 31 44 65)

Fax (fax): +32 (67) 467-12-47 +32 (67) 467-12-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Nieuwe Blauwe Toren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Nieuwe Blauwe Toren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Nieuwe Blauwe Toren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Nieuwe Blauwe Toren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Nieuwe Blauwe Toren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Nieuwe Blauwe Toren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Nieuwe Blauwe Toren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Nieuwe Blauwe Toren
Products information De Nieuwe Blauwe Toren

BTW identificatienummer (tax): BE09031829833
Ondernemingsnummer: 7805480957
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Pubs

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Nieuwe Blauwe Toren
(Get full report from official database of BE for De Nieuwe Blauwe Toren)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Nieuwe Blauwe Toren
Addition kinds of activities for De Nieuwe Blauwe Toren

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
203400. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy
51990202. kalenders | Calendars
63999902. Garantieverzekering, auto | Warranty insurance, automobile

Werken bij De Nieuwe Blauwe Toren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Nieuwe Blauwe Toren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Nieuwe Blauwe Toren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Nieuwe Blauwe Toren. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

Zoek naar antwoorden van De Nieuwe Blauwe Toren in sociale netwerken
Look for responds of De Nieuwe Blauwe Toren in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Nieuwe Blauwe Toren. Laat een reactie achter voor De Nieuwe Blauwe Toren. De Nieuwe Blauwe Toren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Nieuwe Blauwe Toren. Leave a respond for De Nieuwe Blauwe Toren. De Nieuwe Blauwe Toren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Nieuwe Blauwe Toren op de google maps. Adres en contacten De Nieuwe Blauwe Toren
Location of De Nieuwe Blauwe Toren on the google maps. Address and contacts of De Nieuwe Blauwe Toren

Andere gerelateerde bedrijven als come De Nieuwe Blauwe Toren De Nieuwe Blauwe Toren: FARSAFAS | CHRISTINE DENIS | MICHETTI M (CENTRE D'AFFAIRES) | GIFTS DISTRIBUTIONS & SALES - GDS | VIMMO NV

Other related companies as De Nieuwe Blauwe Toren: FARSAFAS | CHRISTINE DENIS | MICHETTI M (CENTRE D'AFFAIRES) | GIFTS DISTRIBUTIONS & SALES - GDS | VIMMO NV

De Nieuwe Blauwe Toren is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Nieuwe Blauwe Toren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031829833. Het bedrijf De Nieuwe Blauwe Toren bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 2; 8377; Zuienkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Pubs.
De hoofdactiviteit van De Nieuwe Blauwe Toren is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Nieuwe Blauwe Toren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Nieuwe Blauwe Toren, openstaande posities, locatie van De Nieuwe Blauwe Toren op de kaart.

De Nieuwe Blauwe Toren is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Nieuwe Blauwe Toren, company assigned to the tax number BE09031829833. The company De Nieuwe Blauwe Toren is located at the address: Blankenbergse Steenweg 2; 8377; Zuienkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. List of products are Pubs.
The main activity of De Nieuwe Blauwe Toren is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Nieuwe Blauwe Toren is not available. You also can look at reviews of De Nieuwe Blauwe Toren, open positions, location of De Nieuwe Blauwe Toren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Nieuwe Blauwe Toren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Nieuwe Blauwe Toren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Nieuwe Blauwe Toren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Nieuwe Blauwe Toren, employees, financial statistics.