CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS

Contactgegevens CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): La Lienne 6; 4987; Stoumont (Chevron), België

Telefoon (phone): 080 68 42 65; 080 78 60 79 (+32-080 68 42 65; 080 78 60 79) 080 68 42 65; 080 78 60 79 (+32-080 68 42 65; 080 78 60 79)

Fax (fax): +32 (59) 868-75-95 +32 (59) 868-75-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS
Products information CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS

BTW identificatienummer (tax): BE08749481201
Ondernemingsnummer: 3194519042
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS
(Get full report from official database of BE for CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS
Addition kinds of activities for CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS

02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
34110102. Drankblikken, metaal: behalve bier | Beverage cans, metal: except beer
87320201. Educatief onderzoek | Educational research

Werken bij CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

Zoek naar antwoorden van CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS in sociale netwerken
Look for responds of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. Laat een reactie achter voor CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. Leave a respond for CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS. CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS op de google maps. Adres en contacten CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS
Location of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS on the google maps. Address and contacts of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS: Sokao Réfractaire | FORMEN | RENBAAN SEKRETARIAAT | POLICE F?D?RALE | Auto-Wash 't Rond Punt

Other related companies as CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS: Sokao Réfractaire | FORMEN | RENBAAN SEKRETARIAAT | POLICE F?D?RALE | Auto-Wash 't Rond Punt

CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749481201. Het bedrijf CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS bevindt zich op het adres: La Lienne 6; 4987; Stoumont (Chevron). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, openstaande posities, locatie van CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS op de kaart.

CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, company assigned to the tax number BE08749481201. The company CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS is located at the address: La Lienne 6; 4987; Stoumont (Chevron). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Halls - Rental. Products created in CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS were not found.
The main activity of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS is not available. You also can look at reviews of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, open positions, location of CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHATEAU DE TARGNON TARGNON-EVENTS, employees, financial statistics.