Centre 77 (Le)

Contactgegevens Centre 77 (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre 77 (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre 77 (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Mutualité 77; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 344 47 69 (+32-02 344 47 69) 02 344 47 69 (+32-02 344 47 69)

Fax (fax): 02 344 47 69 (+32-02 344 47 69) 02 344 47 69 (+32-02 344 47 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre 77 (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre 77 (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre 77 (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre 77 (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre 77 (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre 77 (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre 77 (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre 77 (Le)
Products information Centre 77 (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08156494140
Ondernemingsnummer: 8201263427
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Centre 77 (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre 77 (Le)
(Get full report from official database of BE for Centre 77 (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre 77 (Le)
Addition kinds of activities for Centre 77 (Le)

025199. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
353500. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
22410204. Draad, elastisch: stof bedekt | Thread, elastic: fabric covered
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
23319900. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal

Werken bij Centre 77 (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre 77 (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre 77 (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre 77 (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Centre 77 (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Centre 77 (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre 77 (Le). Laat een reactie achter voor Centre 77 (Le). Centre 77 (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre 77 (Le). Leave a respond for Centre 77 (Le). Centre 77 (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre 77 (Le) op de google maps. Adres en contacten Centre 77 (Le)
Location of Centre 77 (Le) on the google maps. Address and contacts of Centre 77 (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre 77 (Le) Centre 77 (Le): HANSSENS | JEAN-MARIE DEGOUYS | K. HERBOTS | Cordial (Le) | Informatica J. Van Breda %company% Co

Other related companies as Centre 77 (Le): HANSSENS | JEAN-MARIE DEGOUYS | K. HERBOTS | Cordial (Le) | Informatica J. Van Breda %company% Co

Centre 77 (Le) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre 77 (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08156494140. Het bedrijf Centre 77 (Le) bevindt zich op het adres: Rue de la Mutualité 77; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Centre 77 (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre 77 (Le) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre 77 (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre 77 (Le), openstaande posities, locatie van Centre 77 (Le) op de kaart.

Centre 77 (Le) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre 77 (Le), company assigned to the tax number BE08156494140. The company Centre 77 (Le) is located at the address: Rue de la Mutualité 77; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. Products created in Centre 77 (Le) were not found.
The main activity of Centre 77 (Le) is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre 77 (Le) is not available. You also can look at reviews of Centre 77 (Le), open positions, location of Centre 77 (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre 77 (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre 77 (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre 77 (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre 77 (Le), employees, financial statistics.