Caves Drouot

Contactgegevens Caves Drouot: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caves Drouot: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caves Drouot

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Chapelle 6; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 68 17; 0477 32 61 37 (+32-02 502 68 17; 0477 32 61 37) 02 502 68 17; 0477 32 61 37 (+32-02 502 68 17; 0477 32 61 37)

Fax (fax): 067 22 11 77 (+32-067 22 11 77) 067 22 11 77 (+32-067 22 11 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caves Drouot: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caves Drouot"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caves Drouot"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caves Drouot, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caves Drouot. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caves Drouot, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caves Drouot. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caves Drouot
Products information Caves Drouot

BTW identificatienummer (tax): BE02733642578
Ondernemingsnummer: 2743255615
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Caves Drouot zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caves Drouot
(Get full report from official database of BE for Caves Drouot)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caves Drouot
Addition kinds of activities for Caves Drouot

353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
39490702. Wachters: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, enz. | Guards: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
73420203. Plaagbestrijding in structuren | Pest control in structures
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance

Werken bij Caves Drouot: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caves Drouot: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caves Drouot. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caves Drouot. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Affligem (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Caves Drouot in sociale netwerken
Look for responds of Caves Drouot in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caves Drouot. Laat een reactie achter voor Caves Drouot. Caves Drouot bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caves Drouot. Leave a respond for Caves Drouot. Caves Drouot on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caves Drouot op de google maps. Adres en contacten Caves Drouot
Location of Caves Drouot on the google maps. Address and contacts of Caves Drouot

Andere gerelateerde bedrijven als come Caves Drouot Caves Drouot: Transmétaux SPRL | Brussels Hotel | BEAUDON | FILIP JANSSENS | PIZZA TITANIC

Other related companies as Caves Drouot: Transmétaux SPRL | Brussels Hotel | BEAUDON | FILIP JANSSENS | PIZZA TITANIC

Caves Drouot is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caves Drouot, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02733642578. Het bedrijf Caves Drouot bevindt zich op het adres: Place de la Chapelle 6; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Caves Drouot zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caves Drouot is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caves Drouot is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caves Drouot, openstaande posities, locatie van Caves Drouot op de kaart.

Caves Drouot is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caves Drouot, company assigned to the tax number BE02733642578. The company Caves Drouot is located at the address: Place de la Chapelle 6; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Halls - Rental. Products created in Caves Drouot were not found.
The main activity of Caves Drouot is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Caves Drouot is not available. You also can look at reviews of Caves Drouot, open positions, location of Caves Drouot on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caves Drouot, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caves Drouot, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caves Drouot, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caves Drouot, employees, financial statistics.