AFKIKKER-SHELTER

Particuliere bedrijvenBosbouw • AFKIKKER-SHELTER
Private companiesForestry • AFKIKKER-SHELTER

Contactgegevens AFKIKKER-SHELTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFKIKKER-SHELTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFKIKKER-SHELTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Kwintensberg 52; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 61 57 (+32-09 233 61 57) 09 233 61 57 (+32-09 233 61 57)

Fax (fax): +32 (53) 648-29-34 +32 (53) 648-29-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFKIKKER-SHELTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFKIKKER-SHELTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFKIKKER-SHELTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFKIKKER-SHELTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFKIKKER-SHELTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFKIKKER-SHELTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFKIKKER-SHELTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFKIKKER-SHELTER
Products information AFKIKKER-SHELTER

BTW identificatienummer (tax): BE01358154296
Ondernemingsnummer: 4443939208
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AFKIKKER-SHELTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFKIKKER-SHELTER
(Get full report from official database of BE for AFKIKKER-SHELTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFKIKKER-SHELTER
Addition kinds of activities for AFKIKKER-SHELTER

20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
34239902. Blaaslampen | Blow torches
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
51490400. Pasta en rijst | Pasta and rice
60229901. Staatsvertrouwenbedrijven die deposito's accepteren, commercieel | State trust companies accepting deposits, commercial

Werken bij AFKIKKER-SHELTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFKIKKER-SHELTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFKIKKER-SHELTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFKIKKER-SHELTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van AFKIKKER-SHELTER in sociale netwerken
Look for responds of AFKIKKER-SHELTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFKIKKER-SHELTER. Laat een reactie achter voor AFKIKKER-SHELTER. AFKIKKER-SHELTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFKIKKER-SHELTER. Leave a respond for AFKIKKER-SHELTER. AFKIKKER-SHELTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFKIKKER-SHELTER op de google maps. Adres en contacten AFKIKKER-SHELTER
Location of AFKIKKER-SHELTER on the google maps. Address and contacts of AFKIKKER-SHELTER

Andere gerelateerde bedrijven als come AFKIKKER-SHELTER AFKIKKER-SHELTER: BBL | DEBRAS ETIENNE | SCALA | Schoolmeesters M | David L

Other related companies as AFKIKKER-SHELTER: BBL | DEBRAS ETIENNE | SCALA | Schoolmeesters M | David L

AFKIKKER-SHELTER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFKIKKER-SHELTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01358154296. Het bedrijf AFKIKKER-SHELTER bevindt zich op het adres: Sint-Kwintensberg 52; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in AFKIKKER-SHELTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFKIKKER-SHELTER is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFKIKKER-SHELTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFKIKKER-SHELTER, openstaande posities, locatie van AFKIKKER-SHELTER op de kaart.

AFKIKKER-SHELTER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFKIKKER-SHELTER, company assigned to the tax number BE01358154296. The company AFKIKKER-SHELTER is located at the address: Sint-Kwintensberg 52; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Halls - Rental. Products created in AFKIKKER-SHELTER were not found.
The main activity of AFKIKKER-SHELTER is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AFKIKKER-SHELTER is not available. You also can look at reviews of AFKIKKER-SHELTER, open positions, location of AFKIKKER-SHELTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFKIKKER-SHELTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFKIKKER-SHELTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFKIKKER-SHELTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFKIKKER-SHELTER, employees, financial statistics.