Zig-Zag

Contactgegevens Zig-Zag: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zig-Zag: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zig-Zag

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksepoortstraat 204; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 17 70 (+32-09 225 17 70) 09 225 17 70 (+32-09 225 17 70)

Fax (fax): +32 (4) 920-12-96 +32 (4) 920-12-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zig-Zag: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zig-Zag"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zig-Zag"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zig-Zag, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zig-Zag. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zig-Zag, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zig-Zag. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zig-Zag
Products information Zig-Zag

BTW identificatienummer (tax): BE07104278564
Ondernemingsnummer: 5638427734
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Zig-Zag zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zig-Zag
(Get full report from official database of BE for Zig-Zag)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zig-Zag
Addition kinds of activities for Zig-Zag

769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
32599900. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
38619907. Stereopticons | Stereopticons
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
51499911. Broodmengsels | Breading mixes
52610300. Kleuterscholen | Retail nurseries

Werken bij Zig-Zag: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zig-Zag: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zig-Zag. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zig-Zag. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Harvey Nash - System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobomschrijving   Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer. Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.     What you'll do Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen. Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context. Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings. Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit. Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.   Profiel Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen. Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren. Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie. Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.   Required Skills  Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen: TWS/UAC Hyper-V, VMware, BladeLogic, NetBackup System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM) Windows 2012, Linux, RedHat 6/7 WebSphere, WebSEAL, Apache, Tomcat Connect: Direct en UDM Oracle/SQL/MySQL ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana) Atlassian Products F5 LTM Ansible, GIT, RH Satellite Goede kennis van het Nederlands en het Engels.   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van Zig-Zag in sociale netwerken
Look for responds of Zig-Zag in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zig-Zag. Laat een reactie achter voor Zig-Zag. Zig-Zag bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zig-Zag. Leave a respond for Zig-Zag. Zig-Zag on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zig-Zag op de google maps. Adres en contacten Zig-Zag
Location of Zig-Zag on the google maps. Address and contacts of Zig-Zag

Andere gerelateerde bedrijven als come Zig-Zag Zig-Zag: Doom Dries | DANIEL VAN DEN PLAS | TAMARINDE | DE COCK | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as Zig-Zag: Doom Dries | DANIEL VAN DEN PLAS | TAMARINDE | DE COCK | ECOLE FOND. COMMUNALE

Zig-Zag is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zig-Zag, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07104278564. Het bedrijf Zig-Zag bevindt zich op het adres: Kortrijksepoortstraat 204; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Zig-Zag zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zig-Zag is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zig-Zag is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zig-Zag, openstaande posities, locatie van Zig-Zag op de kaart.

Zig-Zag is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zig-Zag, company assigned to the tax number BE07104278564. The company Zig-Zag is located at the address: Kortrijksepoortstraat 204; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Zig-Zag were not found.
The main activity of Zig-Zag is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zig-Zag is not available. You also can look at reviews of Zig-Zag, open positions, location of Zig-Zag on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zig-Zag, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zig-Zag, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zig-Zag, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zig-Zag, employees, financial statistics.