Yves Vuylsteke

Contactgegevens Yves Vuylsteke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yves Vuylsteke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yves Vuylsteke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Maartenskerkhof 3; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 25 53 05 (+32-056 25 53 05) 056 25 53 05 (+32-056 25 53 05)

Fax (fax): +32 (10) 882-86-73 +32 (10) 882-86-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yves Vuylsteke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yves Vuylsteke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yves Vuylsteke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yves Vuylsteke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yves Vuylsteke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yves Vuylsteke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yves Vuylsteke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yves Vuylsteke
Products information Yves Vuylsteke

BTW identificatienummer (tax): BE01191436767
Ondernemingsnummer: 1878906250
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Yves Vuylsteke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yves Vuylsteke
(Get full report from official database of BE for Yves Vuylsteke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yves Vuylsteke
Addition kinds of activities for Yves Vuylsteke

25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
51370500. Kinderartikelen | Children's goods

Werken bij Yves Vuylsteke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yves Vuylsteke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yves Vuylsteke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yves Vuylsteke. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde thuishulp (Arendonk) via dienstencheques (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Yves Vuylsteke in sociale netwerken
Look for responds of Yves Vuylsteke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yves Vuylsteke. Laat een reactie achter voor Yves Vuylsteke. Yves Vuylsteke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yves Vuylsteke. Leave a respond for Yves Vuylsteke. Yves Vuylsteke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yves Vuylsteke op de google maps. Adres en contacten Yves Vuylsteke
Location of Yves Vuylsteke on the google maps. Address and contacts of Yves Vuylsteke

Andere gerelateerde bedrijven als come Yves Vuylsteke Yves Vuylsteke: DI | M & T ELEKTRICITEIT | Genot Alexandra | Taelman G | D'ARTA

Other related companies as Yves Vuylsteke: DI | M & T ELEKTRICITEIT | Genot Alexandra | Taelman G | D'ARTA

Yves Vuylsteke is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Yves Vuylsteke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01191436767. Het bedrijf Yves Vuylsteke bevindt zich op het adres: Sint-Maartenskerkhof 3; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 209,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Yves Vuylsteke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yves Vuylsteke is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yves Vuylsteke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yves Vuylsteke, openstaande posities, locatie van Yves Vuylsteke op de kaart.

Yves Vuylsteke is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Yves Vuylsteke, company assigned to the tax number BE01191436767. The company Yves Vuylsteke is located at the address: Sint-Maartenskerkhof 3; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 209,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Yves Vuylsteke were not found.
The main activity of Yves Vuylsteke is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Yves Vuylsteke is not available. You also can look at reviews of Yves Vuylsteke, open positions, location of Yves Vuylsteke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yves Vuylsteke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yves Vuylsteke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yves Vuylsteke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yves Vuylsteke, employees, financial statistics.