LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA
Private companiesLegal Services • LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA

Contactgegevens LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Bassin Collecteur 4 1130 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-16-97-68 32-22-16-97-68

Fax (fax): 32-22-42-14-40 32-22-42-14-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA
Products information LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05710113525
Ondernemingsnummer: 6859008789
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing and packaging - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA
(Get full report from official database of BE for LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA
Addition kinds of activities for LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA

14460000. Industrieel zand | Industrial sand
22840103. Rayon draad | Rayon thread
25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
36329904. Koelkasten, mechanische en absorptie: huishouden | Refrigerators, mechanical and absorption: household
52610201. Kunstmest | Fertilizer
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom

Werken bij LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

Zoek naar antwoorden van LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA in sociale netwerken
Look for responds of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. Laat een reactie achter voor LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. Leave a respond for LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA. LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA op de google maps. Adres en contacten LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA
Location of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA on the google maps. Address and contacts of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA: CHRISSI FLOWERS | COIFFURE NICOLE | ANTIGOON B.B.C. | FIOR DESIGN MENUISERIE G?N?RALE | VAN TITTELBOOM

Other related companies as LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA: CHRISSI FLOWERS | COIFFURE NICOLE | ANTIGOON B.B.C. | FIOR DESIGN MENUISERIE G?N?RALE | VAN TITTELBOOM

LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05710113525. Het bedrijf LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA bevindt zich op het adres: R. Du Bassin Collecteur 4 1130 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packing and packaging - machinery and equipment. Producten gemaakt in LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, openstaande posities, locatie van LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA op de kaart.

LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA is a company, that was registered 2016 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, company assigned to the tax number BE05710113525. The company LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA is located at the address: R. Du Bassin Collecteur 4 1130 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packing and packaging - machinery and equipment. Products created in LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA were not found.
The main activity of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA is not available. You also can look at reviews of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, open positions, location of LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES CHOCOLATS DE L'IRIS SA, employees, financial statistics.