Stefane Coiffures

Contactgegevens Stefane Coiffures: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stefane Coiffures: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stefane Coiffures

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Regentiestraat 22; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 39 51 (+32-03 777 39 51) 03 777 39 51 (+32-03 777 39 51)

Fax (fax): +32 (50) 476-67-11 +32 (50) 476-67-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stefane Coiffures: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stefane Coiffures"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stefane Coiffures"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stefane Coiffures, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stefane Coiffures. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stefane Coiffures, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stefane Coiffures. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stefane Coiffures
Products information Stefane Coiffures

BTW identificatienummer (tax): BE04018493652
Ondernemingsnummer: 2153839111
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Stefane Coiffures zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stefane Coiffures
(Get full report from official database of BE for Stefane Coiffures)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stefane Coiffures
Addition kinds of activities for Stefane Coiffures

26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam
73360200. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental

Werken bij Stefane Coiffures: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stefane Coiffures: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stefane Coiffures. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stefane Coiffures. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

 • Magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

 • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

 • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

 • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

  Type: Vaste Job

  Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

 • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

  Type: Vaste Job

  Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

 • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

 • Medische pedicure (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RESPIRO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

Zoek naar antwoorden van Stefane Coiffures in sociale netwerken
Look for responds of Stefane Coiffures in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stefane Coiffures. Laat een reactie achter voor Stefane Coiffures. Stefane Coiffures bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stefane Coiffures. Leave a respond for Stefane Coiffures. Stefane Coiffures on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stefane Coiffures op de google maps. Adres en contacten Stefane Coiffures
Location of Stefane Coiffures on the google maps. Address and contacts of Stefane Coiffures

Andere gerelateerde bedrijven als come Stefane Coiffures Stefane Coiffures: B.M. Electronics | LIEVEN BRYSBAERT | JOSE PHLYPO | KIPLING | J.M.A. TEX

Other related companies as Stefane Coiffures: B.M. Electronics | LIEVEN BRYSBAERT | JOSE PHLYPO | KIPLING | J.M.A. TEX

Stefane Coiffures is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stefane Coiffures, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04018493652. Het bedrijf Stefane Coiffures bevindt zich op het adres: Regentiestraat 22; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Stefane Coiffures zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stefane Coiffures is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stefane Coiffures is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stefane Coiffures, openstaande posities, locatie van Stefane Coiffures op de kaart.

Stefane Coiffures is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stefane Coiffures, company assigned to the tax number BE04018493652. The company Stefane Coiffures is located at the address: Regentiestraat 22; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Stefane Coiffures were not found.
The main activity of Stefane Coiffures is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stefane Coiffures is not available. You also can look at reviews of Stefane Coiffures, open positions, location of Stefane Coiffures on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stefane Coiffures, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stefane Coiffures, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stefane Coiffures, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stefane Coiffures, employees, financial statistics.