Steendam

Contactgegevens Steendam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steendam: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steendam

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veerdreef 5; 9070; Destelbergen (Heusden), België

Telefoon (phone): 09 232 16 40 (+32-09 232 16 40) 09 232 16 40 (+32-09 232 16 40)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steendam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steendam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steendam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steendam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steendam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steendam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steendam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steendam
Products information Steendam

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Steendam zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steendam
(Get full report from official database of BE for Steendam)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steendam
Addition kinds of activities for Steendam

109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
28210405. Ftaalzuuranhydrideharsen | Phthalic anhydride resins
50139900. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
50230202. dekens | Blankets
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts

Werken bij Steendam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steendam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steendam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steendam. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

 • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

 • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: PICOBELLO BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

 • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

 • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

 • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

 • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: MAGNUS feestzaal

  Type: Flexijob

  Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van Steendam in sociale netwerken
Look for responds of Steendam in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steendam. Laat een reactie achter voor Steendam. Steendam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steendam. Leave a respond for Steendam. Steendam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steendam op de google maps. Adres en contacten Steendam
Location of Steendam on the google maps. Address and contacts of Steendam

Andere gerelateerde bedrijven als come Steendam Steendam: FORTIS | Sabbe & co NV | G. D'HOOGHE | Autoglas Brugge | RIM S.A.

Other related companies as Steendam: FORTIS | Sabbe & co NV | G. D'HOOGHE | Autoglas Brugge | RIM S.A.

Steendam is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Steendam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf Steendam bevindt zich op het adres: Veerdreef 5; 9070; Destelbergen (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Steendam zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steendam is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steendam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steendam, openstaande posities, locatie van Steendam op de kaart.

Steendam is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Steendam, company assigned to the tax number BE02451568603. The company Steendam is located at the address: Veerdreef 5; 9070; Destelbergen (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Steendam were not found.
The main activity of Steendam is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Steendam is not available. You also can look at reviews of Steendam, open positions, location of Steendam on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steendam, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steendam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steendam, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steendam, employees, financial statistics.