Stas M

Contactgegevens Stas M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stas M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stas M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lennikseweg 179; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 569 81 31 (+32-02 569 81 31) 02 569 81 31 (+32-02 569 81 31)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stas M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stas M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stas M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stas M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stas M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stas M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stas M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stas M
Products information Stas M

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Stas M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stas M
(Get full report from official database of BE for Stas M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stas M
Addition kinds of activities for Stas M

308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
36259900. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
63219905. Herverzekeringsmaatschappijen, ongevallen en gezondheid | Reinsurance carriers, accident and health
64110000. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service

Werken bij Stas M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stas M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stas M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stas M. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

 • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

 • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

 • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

 • 25 Studenten animator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: t-interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: A.A. Lascon bvba

  Type: Vaste Job

  PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

 • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

 • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

 • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van Stas M in sociale netwerken
Look for responds of Stas M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stas M. Laat een reactie achter voor Stas M. Stas M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stas M. Leave a respond for Stas M. Stas M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stas M op de google maps. Adres en contacten Stas M
Location of Stas M on the google maps. Address and contacts of Stas M

Andere gerelateerde bedrijven als come Stas M Stas M: FRITUUR 'T KROKANTJE | Thiry J.F. | PHILIPPE BOURGUET | ROBERT PEETERS | RADIO QUART D'ONDE

Other related companies as Stas M: FRITUUR 'T KROKANTJE | Thiry J.F. | PHILIPPE BOURGUET | ROBERT PEETERS | RADIO QUART D'ONDE

Stas M is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stas M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf Stas M bevindt zich op het adres: Lennikseweg 179; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Stas M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stas M is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stas M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stas M, openstaande posities, locatie van Stas M op de kaart.

Stas M is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stas M, company assigned to the tax number BE01263397216. The company Stas M is located at the address: Lennikseweg 179; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Stas M were not found.
The main activity of Stas M is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stas M is not available. You also can look at reviews of Stas M, open positions, location of Stas M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stas M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stas M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stas M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stas M, employees, financial statistics.