Stangherlin F

Contactgegevens Stangherlin F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stangherlin F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stangherlin F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Eupen 8; 4950; Weismes, België

Telefoon (phone): 080 67 93 17 (+32-080 67 93 17) 080 67 93 17 (+32-080 67 93 17)

Fax (fax): +32 (60) 934-69-97 +32 (60) 934-69-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stangherlin F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stangherlin F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stangherlin F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stangherlin F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stangherlin F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stangherlin F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stangherlin F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stangherlin F
Products information Stangherlin F

BTW identificatienummer (tax): BE01613861083
Ondernemingsnummer: 5590637207
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Stangherlin F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stangherlin F
(Get full report from official database of BE for Stangherlin F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stangherlin F
Addition kinds of activities for Stangherlin F

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
17999942. Doelsystemen installatie | Target systems installation
23390104. Sjaals, kappen, hoofdbanden, etc .: vrouwen | Scarves, hoods, headbands, etc.: women's
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
39110302. Juweel instellingen en bevestigingen, edelmetaal | Jewel settings and mountings, precious metal
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij Stangherlin F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stangherlin F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stangherlin F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stangherlin F. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

 • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

 • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Brussel Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

 • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

 • Arbeider Wegenbouw (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

 • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

 • Technisch operator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Begeleiden van een kermisattractie.

 • Jobstudent (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

  Type: Studentenjob

  Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

 • Technical Writer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

 • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Manpower

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van Stangherlin F in sociale netwerken
Look for responds of Stangherlin F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stangherlin F. Laat een reactie achter voor Stangherlin F. Stangherlin F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stangherlin F. Leave a respond for Stangherlin F. Stangherlin F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stangherlin F op de google maps. Adres en contacten Stangherlin F
Location of Stangherlin F on the google maps. Address and contacts of Stangherlin F

Andere gerelateerde bedrijven als come Stangherlin F Stangherlin F: JACADI | FRANK KENIS | PASCALE FLAMENT | YINTI | PETER POTTIE

Other related companies as Stangherlin F: JACADI | FRANK KENIS | PASCALE FLAMENT | YINTI | PETER POTTIE

Stangherlin F is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stangherlin F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01613861083. Het bedrijf Stangherlin F bevindt zich op het adres: Rue d'Eupen 8; 4950; Weismes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Stangherlin F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stangherlin F is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stangherlin F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stangherlin F, openstaande posities, locatie van Stangherlin F op de kaart.

Stangherlin F is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stangherlin F, company assigned to the tax number BE01613861083. The company Stangherlin F is located at the address: Rue d'Eupen 8; 4950; Weismes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Stangherlin F were not found.
The main activity of Stangherlin F is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stangherlin F is not available. You also can look at reviews of Stangherlin F, open positions, location of Stangherlin F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stangherlin F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stangherlin F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stangherlin F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stangherlin F, employees, financial statistics.