St Karl Coiffure

Contactgegevens St Karl Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St Karl Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

St Karl Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuve 15; 6200; Ch?telet, België

Telefoon (phone): 071 39 88 55 (+32-071 39 88 55) 071 39 88 55 (+32-071 39 88 55)

Fax (fax): +32 (68) 220-62-80 +32 (68) 220-62-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St Karl Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St Karl Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St Karl Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St Karl Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St Karl Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St Karl Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St Karl Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St Karl Coiffure
Products information St Karl Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE07051269531
Ondernemingsnummer: 6261077880
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St Karl Coiffure
(Get full report from official database of BE for St Karl Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor St Karl Coiffure
Addition kinds of activities for St Karl Coiffure

17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
51690800. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij St Karl Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St Karl Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St Karl Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St Karl Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch beambte groendienst (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

 • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

 • Receptionist(e) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

 • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

  Regio: DOTTIGNIES

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

 • Student orderpicker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

 • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

 • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Motion Center

  Type: Zelfstandige activiteit

  Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van St Karl Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of St Karl Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor St Karl Coiffure. Laat een reactie achter voor St Karl Coiffure. St Karl Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St Karl Coiffure. Leave a respond for St Karl Coiffure. St Karl Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St Karl Coiffure op de google maps. Adres en contacten St Karl Coiffure
Location of St Karl Coiffure on the google maps. Address and contacts of St Karl Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come St Karl Coiffure St Karl Coiffure: FORTIS | INTER SYSTEMS | MIND NV | Debal H | DANIELLA OVERSTEYNS

Other related companies as St Karl Coiffure: FORTIS | INTER SYSTEMS | MIND NV | Debal H | DANIELLA OVERSTEYNS

St Karl Coiffure is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St Karl Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07051269531. Het bedrijf St Karl Coiffure bevindt zich op het adres: Rue Neuve 15; 6200; Ch?telet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van St Karl Coiffure is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St Karl Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St Karl Coiffure, openstaande posities, locatie van St Karl Coiffure op de kaart.

St Karl Coiffure is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is St Karl Coiffure, company assigned to the tax number BE07051269531. The company St Karl Coiffure is located at the address: Rue Neuve 15; 6200; Ch?telet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Children.
The main activity of St Karl Coiffure is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of St Karl Coiffure is not available. You also can look at reviews of St Karl Coiffure, open positions, location of St Karl Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St Karl Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St Karl Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St Karl Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St Karl Coiffure, employees, financial statistics.