Spiegel (De)

Contactgegevens Spiegel (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spiegel (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Spiegel (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpstraat 72; 9140; Temse (Elversele), België

Telefoon (phone): 052 46 13 31 (+32-052 46 13 31) 052 46 13 31 (+32-052 46 13 31)

Fax (fax): +32 (65) 156-76-92 +32 (65) 156-76-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spiegel (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spiegel (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spiegel (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spiegel (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spiegel (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spiegel (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spiegel (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spiegel (De)
Products information Spiegel (De)

BTW identificatienummer (tax): BE07078186035
Ondernemingsnummer: 8276519775
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spiegel (De)
(Get full report from official database of BE for Spiegel (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Spiegel (De)
Addition kinds of activities for Spiegel (De)

615902. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
703299. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
50720201. Bestek | Cutlery
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij Spiegel (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spiegel (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spiegel (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spiegel (De). Looking for open vacancies in other companies

 • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

 • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

 • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

 • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

  Regio: LEFFINGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • huishoudhulp (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SUSANA GOMES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Team leader magazijn (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: WEVER &DUCRE

  Type: Vaste Job

  Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

 • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

 • .Net Developer (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

 • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

 • flexijob kelner (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Spiegel (De) in sociale netwerken
Look for responds of Spiegel (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spiegel (De). Laat een reactie achter voor Spiegel (De). Spiegel (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spiegel (De). Leave a respond for Spiegel (De). Spiegel (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spiegel (De) op de google maps. Adres en contacten Spiegel (De)
Location of Spiegel (De) on the google maps. Address and contacts of Spiegel (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Spiegel (De) Spiegel (De): INTERMOTEL *** NV | Schroven Jos BVBA | Percussie-Atelier Symbiose | HUMBLET | Riva

Other related companies as Spiegel (De): INTERMOTEL *** NV | Schroven Jos BVBA | Percussie-Atelier Symbiose | HUMBLET | Riva

Spiegel (De) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spiegel (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078186035. Het bedrijf Spiegel (De) bevindt zich op het adres: Dorpstraat 72; 9140; Temse (Elversele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Spiegel (De) is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spiegel (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spiegel (De), openstaande posities, locatie van Spiegel (De) op de kaart.

Spiegel (De) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spiegel (De), company assigned to the tax number BE07078186035. The company Spiegel (De) is located at the address: Dorpstraat 72; 9140; Temse (Elversele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Spiegel (De) is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Spiegel (De) is not available. You also can look at reviews of Spiegel (De), open positions, location of Spiegel (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spiegel (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spiegel (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spiegel (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spiegel (De), employees, financial statistics.