Spazio Coiffure

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Spazio Coiffure
Private companiesMetal Mining • Spazio Coiffure

Contactgegevens Spazio Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spazio Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spazio Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 148; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 57 86 (+32-050 34 57 86) 050 34 57 86 (+32-050 34 57 86)

Fax (fax): +32 (11) 914-19-91 +32 (11) 914-19-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spazio Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spazio Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spazio Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spazio Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spazio Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spazio Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spazio Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spazio Coiffure
Products information Spazio Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE08967834472
Ondernemingsnummer: 3381011962
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Spazio Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spazio Coiffure
(Get full report from official database of BE for Spazio Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spazio Coiffure
Addition kinds of activities for Spazio Coiffure

539999. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
729901. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
20689900. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
38120112. Schuif de hellingindicatoren | Glide slope indicators
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking

Werken bij Spazio Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spazio Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spazio Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spazio Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

 • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

 • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

 • Customer Care Contact (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

 • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

 • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

 • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

 • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

 • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

 • (hulp)kok (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BARLEY'S

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

Zoek naar antwoorden van Spazio Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Spazio Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spazio Coiffure. Laat een reactie achter voor Spazio Coiffure. Spazio Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spazio Coiffure. Leave a respond for Spazio Coiffure. Spazio Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spazio Coiffure op de google maps. Adres en contacten Spazio Coiffure
Location of Spazio Coiffure on the google maps. Address and contacts of Spazio Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Spazio Coiffure Spazio Coiffure: CLOETENS-DELICATESSE | BAKK. VAN SWARTENBROECKX | ECOLE FOND. COMMUNALE | De Vos Services BVBA | De vulder Gent

Other related companies as Spazio Coiffure: CLOETENS-DELICATESSE | BAKK. VAN SWARTENBROECKX | ECOLE FOND. COMMUNALE | De Vos Services BVBA | De vulder Gent

Spazio Coiffure is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spazio Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08967834472. Het bedrijf Spazio Coiffure bevindt zich op het adres: Langestraat 148; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Spazio Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spazio Coiffure is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spazio Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spazio Coiffure, openstaande posities, locatie van Spazio Coiffure op de kaart.

Spazio Coiffure is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spazio Coiffure, company assigned to the tax number BE08967834472. The company Spazio Coiffure is located at the address: Langestraat 148; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Spazio Coiffure were not found.
The main activity of Spazio Coiffure is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Spazio Coiffure is not available. You also can look at reviews of Spazio Coiffure, open positions, location of Spazio Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spazio Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spazio Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spazio Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spazio Coiffure, employees, financial statistics.