Soraya

Contactgegevens Soraya: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soraya: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soraya

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaanderenstraat 18; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 253 22 01 (+32-02 253 22 01) 02 253 22 01 (+32-02 253 22 01)

Fax (fax): +32 (87) 132-42-67 +32 (87) 132-42-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soraya: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soraya"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soraya"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soraya, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soraya. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soraya, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soraya. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soraya
Products information Soraya

BTW identificatienummer (tax): BE03817443847
Ondernemingsnummer: 9691558837
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Soraya zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soraya
(Get full report from official database of BE for Soraya)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soraya
Addition kinds of activities for Soraya

336600. Kopergieterijen | Copper foundries
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
51370402. Caps en jurken | Caps and gowns

Werken bij Soraya: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soraya: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soraya. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soraya. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

 • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

 • TECHNIEKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

 • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

 • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

 • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

 • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

 • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

 • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

 • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: USG Professionals

  Type: Werfreserve

  • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Soraya in sociale netwerken
Look for responds of Soraya in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soraya. Laat een reactie achter voor Soraya. Soraya bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soraya. Leave a respond for Soraya. Soraya on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soraya op de google maps. Adres en contacten Soraya
Location of Soraya on the google maps. Address and contacts of Soraya

Andere gerelateerde bedrijven als come Soraya Soraya: PATISSERIE DE WAELE | Bastiaansen P | Bourgonjon Damien | Rusho Alimentation | BUREAU A.B.E.S.

Other related companies as Soraya: PATISSERIE DE WAELE | Bastiaansen P | Bourgonjon Damien | Rusho Alimentation | BUREAU A.B.E.S.

Soraya is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Soraya, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03817443847. Het bedrijf Soraya bevindt zich op het adres: Vlaanderenstraat 18; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Soraya zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soraya is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soraya is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soraya, openstaande posities, locatie van Soraya op de kaart.

Soraya is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Soraya, company assigned to the tax number BE03817443847. The company Soraya is located at the address: Vlaanderenstraat 18; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Soraya were not found.
The main activity of Soraya is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Soraya is not available. You also can look at reviews of Soraya, open positions, location of Soraya on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soraya, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soraya, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soraya, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soraya, employees, financial statistics.