Sophie-Laurent

Contactgegevens Sophie-Laurent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sophie-Laurent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sophie-Laurent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 51; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 57 82 (+32-02 354 57 82) 02 354 57 82 (+32-02 354 57 82)

Fax (fax): +32 (3) 463-64-10 +32 (3) 463-64-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sophie-Laurent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sophie-Laurent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sophie-Laurent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sophie-Laurent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sophie-Laurent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sophie-Laurent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sophie-Laurent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sophie-Laurent
Products information Sophie-Laurent

BTW identificatienummer (tax): BE04215423583
Ondernemingsnummer: 7348449707
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Sophie-Laurent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sophie-Laurent
(Get full report from official database of BE for Sophie-Laurent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sophie-Laurent
Addition kinds of activities for Sophie-Laurent

382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
44929904. Tugboat service | Tugboat service
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec

Werken bij Sophie-Laurent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sophie-Laurent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sophie-Laurent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sophie-Laurent. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

 • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

 • Project Assistant (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

 • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

 • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

  Type: Vaste Job

  De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

 • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van Sophie-Laurent in sociale netwerken
Look for responds of Sophie-Laurent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sophie-Laurent. Laat een reactie achter voor Sophie-Laurent. Sophie-Laurent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sophie-Laurent. Leave a respond for Sophie-Laurent. Sophie-Laurent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sophie-Laurent op de google maps. Adres en contacten Sophie-Laurent
Location of Sophie-Laurent on the google maps. Address and contacts of Sophie-Laurent

Andere gerelateerde bedrijven als come Sophie-Laurent Sophie-Laurent: WHITE REIZEN | First Motors NV | VAN NUFFELEN JEAN | S. MOOR | LVB Consulting

Other related companies as Sophie-Laurent: WHITE REIZEN | First Motors NV | VAN NUFFELEN JEAN | S. MOOR | LVB Consulting

Sophie-Laurent is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sophie-Laurent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04215423583. Het bedrijf Sophie-Laurent bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 51; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sophie-Laurent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sophie-Laurent is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sophie-Laurent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sophie-Laurent, openstaande posities, locatie van Sophie-Laurent op de kaart.

Sophie-Laurent is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sophie-Laurent, company assigned to the tax number BE04215423583. The company Sophie-Laurent is located at the address: Chaussée de Bruxelles 51; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sophie-Laurent were not found.
The main activity of Sophie-Laurent is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sophie-Laurent is not available. You also can look at reviews of Sophie-Laurent, open positions, location of Sophie-Laurent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sophie-Laurent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sophie-Laurent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sophie-Laurent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sophie-Laurent, employees, financial statistics.