Sonja

Contactgegevens Sonja: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sonja: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sonja

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mheerstraat 1; 3770; Riemst (Vlijtingen), België

Telefoon (phone): 012 45 60 13 (+32-012 45 60 13) 012 45 60 13 (+32-012 45 60 13)

Fax (fax): +32 (56) 312-74-53 +32 (56) 312-74-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sonja: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sonja"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sonja"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sonja, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sonja. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sonja, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sonja. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sonja
Products information Sonja

BTW identificatienummer (tax): BE04286285400
Ondernemingsnummer: 2552368164
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Sonja zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sonja
(Get full report from official database of BE for Sonja)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sonja
Addition kinds of activities for Sonja

512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
83220501. Gezin (huwelijk) counseling | Family (marriage) counseling
86999910. Reisclub | Travel club

Werken bij Sonja: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sonja: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sonja. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sonja. Looking for open vacancies in other companies

 • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

 • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: CLEAN STAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

 • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

   Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

 • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

 • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

 • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

 • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

 • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

 • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

 • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van Sonja in sociale netwerken
Look for responds of Sonja in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sonja. Laat een reactie achter voor Sonja. Sonja bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sonja. Leave a respond for Sonja. Sonja on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sonja op de google maps. Adres en contacten Sonja
Location of Sonja on the google maps. Address and contacts of Sonja

Andere gerelateerde bedrijven als come Sonja Sonja: BBL | KRIS VAN ACKER | THEODOOR DONNE | aba | WT Corp bvba

Other related companies as Sonja: BBL | KRIS VAN ACKER | THEODOOR DONNE | aba | WT Corp bvba

Sonja is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sonja, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04286285400. Het bedrijf Sonja bevindt zich op het adres: Mheerstraat 1; 3770; Riemst (Vlijtingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sonja zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sonja is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sonja is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sonja, openstaande posities, locatie van Sonja op de kaart.

Sonja is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sonja, company assigned to the tax number BE04286285400. The company Sonja is located at the address: Mheerstraat 1; 3770; Riemst (Vlijtingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sonja were not found.
The main activity of Sonja is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sonja is not available. You also can look at reviews of Sonja, open positions, location of Sonja on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sonja, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sonja, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sonja, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sonja, employees, financial statistics.