Sonja D

Contactgegevens Sonja D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sonja D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sonja D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sterrestraat 96; 8700; Tielt (Aarsele), België

Telefoon (phone): 051 63 65 16 (+32-051 63 65 16) 051 63 65 16 (+32-051 63 65 16)

Fax (fax): +32 (83) 821-39-90 +32 (83) 821-39-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sonja D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sonja D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sonja D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sonja D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sonja D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sonja D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sonja D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sonja D
Products information Sonja D

BTW identificatienummer (tax): BE04648284912
Ondernemingsnummer: 1004943847
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Sonja D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sonja D
(Get full report from official database of BE for Sonja D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sonja D
Addition kinds of activities for Sonja D

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
20879901. Bitters (smaakconcentraten) | Bitters (flavoring concentrates)
23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
29110700. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij Sonja D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sonja D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sonja D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sonja D. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

 • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

 • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

 • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

 • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

  Type: Studentenjob

  Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

 • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

  Type: Studentenjob

  U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

 • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Verkoopster (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGUA CON GAS

  Type: Flexijob

  Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Sonja D in sociale netwerken
Look for responds of Sonja D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sonja D. Laat een reactie achter voor Sonja D. Sonja D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sonja D. Leave a respond for Sonja D. Sonja D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sonja D op de google maps. Adres en contacten Sonja D
Location of Sonja D on the google maps. Address and contacts of Sonja D

Andere gerelateerde bedrijven als come Sonja D Sonja D: OFFICE NAT PENSIONS TRAV SALARIE | RESTAURANT MARJOLEIN | AIR CANIN | VAN BOOM B | DANY HUTTENER

Other related companies as Sonja D: OFFICE NAT PENSIONS TRAV SALARIE | RESTAURANT MARJOLEIN | AIR CANIN | VAN BOOM B | DANY HUTTENER

Sonja D is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sonja D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04648284912. Het bedrijf Sonja D bevindt zich op het adres: Sterrestraat 96; 8700; Tielt (Aarsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sonja D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sonja D is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sonja D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sonja D, openstaande posities, locatie van Sonja D op de kaart.

Sonja D is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sonja D, company assigned to the tax number BE04648284912. The company Sonja D is located at the address: Sterrestraat 96; 8700; Tielt (Aarsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sonja D were not found.
The main activity of Sonja D is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sonja D is not available. You also can look at reviews of Sonja D, open positions, location of Sonja D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sonja D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sonja D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sonja D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sonja D, employees, financial statistics.